ilk gün kimse fazla bişi yiyememiş anlaşılan yada açlıktan yemek ölçülerini fazla kaçırdık
yok be tatlım ben çok az yiyorum iftarda sonra teravihden sonra çay demliyorum mis gibi pide ve tatlımı yiyorum o zaman rahatım
ohh ohh afiyet olsun. dün ben büyük kola bardaklarıyla 3 tane su içtim sonra mide bulantısı ile bişi yiyemedim tabi zaten birazda kilo vermek istiyorum fazla yemeyip
aynen tatlım ramazanda zaten hareketsiz kalıyoruz bide extra kalori almayalım dimi bende 62.5 kiloyum bu kilomu korumak istiyorum zaten kilo takıntım var malum başak burcuyum her şeyi kafama takarım :sinifsinif:
kilon süper tatlım ben 73 kiloyum 13 kilo fazlam var kendimce veririm inşallah. bu arada bende başak burcuyum aynaya bakınca kendimden iğrenmem ondanmı yoksa??? ys:
kızlar benim iftar vakti su içse midem doluyor bir çorba içiyorum tamam sonra çay yapıyorum hiç canım çekmiyor yaa geçen sene ne güzel yerdim tatlı pide bol su çayın yanında akşam zor yedim hele sahurda her şey kokuyor sırf gündüz aç kalmamak için yiyorum sizede oluyormu yoksa bende mi var bi acayiplik bu arada akşam ne yapayım şaşırdım eşim pide ayran yeter diyor dur bakalım düşünücem biraz
bendede oldu canım bu sene sanırım günler uzun havada sıcak pek iştahım yok iftarda hatta dün gece sahurda su içtik sadece eşimle düşün yani iftarda az yedim ama acıkmadım