Ramazan Ayı Menülerimizi Paylasıp Fikir Edinelim mi Hanımlar haydi buyrun

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
dünki menümde tarhana çorbası, bamya, pirinç pilavı, salata karpuz ve ve 5-6 kilo kadar su vardı :kahkaha: bugünde kalanları bitircez kısmet olursa

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
bugün kıymalı biber dolması yapacam
dünden kalan çorba ve zeytinyağlı fasulye var
:huhuu:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Gece sahurda patatesli yufka böreği ve kahvaltı yaptık
İftar menümde dünden yemekler kaldı sadece çorba yapıcam ayran aşı çorbası Herkese hayırlı iftarlar kızlar:huhuu:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
bende yazim dimii
barbunya
makarna kızartması
kıymalı pişi dün yapamadım bugün inşallah
patates salata
ayran

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
bende dün
mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk
pirinç pilavı
salata+ayran
bugünde aynı yemeklere devam yanına cacık yapıcam

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
ilk gün kimse fazla bişi yiyememiş anlaşılan :) yada açlıktan yemek ölçülerini fazla kaçırdık :D

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
ohh ohh afiyet olsun. dün ben büyük kola bardaklarıyla 3 tane su içtim sonra mide bulantısı ile bişi yiyemedim tabi :) zaten birazda kilo vermek istiyorum fazla yemeyip

aynen tatlım ramazanda zaten hareketsiz kalıyoruz bide extra kalori almayalım dimi bende 62.5 kiloyum bu kilomu korumak istiyorum zaten kilo takıntım var malum başak burcuyum her şeyi kafama takarım :sinifsinif:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
akşam ki menüm:mercimek çorbası,karnıyarık,tel şehriyeli pirinç pilavı,cacık,yapmayı düşünüyorum..
tatlı olarakta kesme dondurma..

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
aynen tatlım ramazanda zaten hareketsiz kalıyoruz bide extra kalori almayalım dimi bende 62.5 kiloyum bu kilomu korumak istiyorum zaten kilo takıntım var malum başak burcuyum her şeyi kafama takarım :sinifsinif:

kilon süper tatlım ben 73 kiloyum 13 kilo fazlam var kendimce :) veririm inşallah. bu arada bende başak burcuyum aynaya bakınca kendimden iğrenmem ondanmı yoksa??? :eek:ys:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
kilon süper tatlım ben 73 kiloyum 13 kilo fazlam var kendimce :) veririm inşallah. bu arada bende başak burcuyum aynaya bakınca kendimden iğrenmem ondanmı yoksa??? :eek:ys:

merhaba canım demek sende başak burcusun çok mutlu oldum ya evet aynaya bakınca kendini hiç beğenmemen başak burcu olmandan kaynaklanıyor biz başaklar çok acımazızca kendimi eleştiririz hep mükemmeliyeti ararız sebeb sadece bu canım inşallah sende verirsin kolay gelsin

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
kızlar benim iftar vakti su içse midem doluyor bir çorba içiyorum tamam sonra çay yapıyorum hiç canım çekmiyor yaa geçen sene ne güzel yerdim tatlı pide bol su çayın yanında akşam zor yedim hele sahurda her şey kokuyor sırf gündüz aç kalmamak için yiyorum sizede oluyormu yoksa bende mi var bi acayiplik bu arada akşam ne yapayım şaşırdım eşim pide ayran yeter diyor dur bakalım düşünücem biraz

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
kızlar benim iftar vakti su içse midem doluyor bir çorba içiyorum tamam sonra çay yapıyorum hiç canım çekmiyor yaa geçen sene ne güzel yerdim tatlı pide bol su çayın yanında akşam zor yedim hele sahurda her şey kokuyor sırf gündüz aç kalmamak için yiyorum sizede oluyormu yoksa bende mi var bi acayiplik bu arada akşam ne yapayım şaşırdım eşim pide ayran yeter diyor dur bakalım düşünücem biraz

bendede oldu canım bu sene sanırım günler uzun havada sıcak pek iştahım yok iftarda hatta dün gece sahurda su içtik sadece eşimle düşün yani iftarda az yedim ama acıkmadım

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
bendede oldu canım bu sene sanırım günler uzun havada sıcak pek iştahım yok iftarda hatta dün gece sahurda su içtik sadece eşimle düşün yani iftarda az yedim ama acıkmadım

canım demek sen sadece su içtin nasıl dayanıcan koca gün keşke yemeye çalışsaydınız bir şeyler evet sıcak büyük etken oruca 3 günde alışırmış vücut başım çok ağrıyor benimde Allah kolaylık versin hepimize canlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar