Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben daha siteye dün üye oldum rep puanım birden çok arttı.benim öğrenmek istediğim rep puanı nasıl artıyo
Bide ben rep puanı vermek istiyorum daha önce rep vermişsiniz diyo ben daha kimseye rep vermedim ki.
Ayrıca o kişinin o mesajına ilk önce teşekkür edip, ardından rep vermek istiyorsan o uyarıyı alırsın. İlk önce rep verip, istersen ardından teşekkür edbilirsin.
Merhaba siteye yeni üye oldum.Dediğiniz gibi teraziye tıklayınca olumlu,olumsuz diye bir seçenek ve altında düşünce kısmı geliyor.Olumluyu işaretleyip düşünce kısmını yazmadan onaylasam yeterli mi?Böylece puan verilmiş oluyor mu?
Merhaba siteye yeni üye oldum.Dediğiniz gibi teraziye tıklayınca olumlu,olumsuz diye bir seçenek ve altında düşünce kısmı geliyor.Olumluyu işaretleyip düşünce kısmını yazmadan onaylasam yeterli mi?Böylece puan verilmiş oluyor mu?
Arkadaşlar önce teşekkür edip, aynı kişiye rep vermeye çalışıyorsanız bu mümkün değil. Çünkü teşekkürler de sisteme rep olarak kaydediliyor.
Panelde gördüğüm kadarıyla 24 saatte 100 kez rep/teşekkür etme hakkınız var. Bu da oldukça yüksek bir rakam. Ben yine de bu limiti yükselttim. İnşallah sorun düzelir.
Ben Sadiye'nin buradaki mesajına rep vermek istiyorum; teşekkür etmememe rağmen halen veremiyorum. Uyarı veriyor. Başka üyelerin mesajlarını da değerlendirmem gerekiyormuş ki ben Sadiye'ye hiç rep vermedim.