Ben Sadiye'nin buradaki mesajına rep vermek istiyorum; teşekkür etmememe rağmen halen veremiyorum. Uyarı veriyor. Başka üyelerin mesajlarını da değerlendirmem gerekiyormuş ki ben Sadiye'ye hiç rep vermedim.
Peki son teşekkür ettiğiniz kişilerin arasında sadiye hanım da olabilir mi?
Arkadaşlar önce teşekkür edip, aynı kişiye rep vermeye çalışıyorsanız bu mümkün değil. Çünkü teşekkürler de sisteme rep olarak kaydediliyor.
Panelde gördüğüm kadarıyla 24 saatte 100 kez rep/teşekkür etme hakkınız var. Bu da oldukça yüksek bir rakam. Ben yine de bu limiti yükselttim. İnşallah sorun düzelir.
Kolay gelsin.
al benden de o kadar teşekkür etmediğim halde rep veremiyorum bazen diğer üyeleride değerlendirmeniz gerekli diyo diğerlerine de tıklıyorum yin eaynı cevap teşekkür edip geçiyorum artık napayımBen Sadiye'nin buradaki mesajına rep vermek istiyorum; teşekkür etmememe rağmen halen veremiyorum. Uyarı veriyor. Başka üyelerin mesajlarını da değerlendirmem gerekiyormuş ki ben Sadiye'ye hiç rep vermedim.
al benden de o kadar teşekkür etmediğim halde rep veremiyorum bazen diğer üyeleride değerlendirmeniz gerekli diyo diğerlerine de tıklıyorum yin eaynı cevap teşekkür edip geçiyorum artık napayım
2 senelik üyeyim rep mep anlamıyo ben
devam
rep diyince aklıma nedense kavga geliyo onlar kendilerini çok iyi bilirler..
Ay ne güldüm ya , çok yaşayın :kahkaha:
Hmmm o da mı oldu ya :alsana:, hiçbişeyden haberim yok
başka sitelerde oldu heralde lili ,kaç yıldır buradayım rep kavgası olmadı bildiğim
olurmu kızlar sahimle birbirimize giriyorus bana rep ver diyorum şaplak atıyor :kahkaha:
Kalanlar halen burada,sevdirdiler kendilerini daimi oldular.evet canım bu site değil başka siteydi..ne kavgaydı ama neymiş o repler hakkıyla alınmamış,zaten ne oldu o kavgadan sonra hoppp buraya geldiler..
evet canım bu site değil başka siteydi..ne kavgaydı ama neymiş o repler hakkıyla alınmamış,zaten ne oldu o kavgadan sonra hoppp buraya geldiler..
Lili'nin kast ettiğide burası değil Hülyam..
Ben anladım nereyi kastettiğini zaten:findik:
Bir zamanların en büyük kavgaları en büyük fırtınaları bu rep olayından çıkmıştır.
Adı Reple Beni,Replemessen Döverim seni olarak tarihe bile geçmiştir:gul: