Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

zuzu44

Daimi Üye
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
10.822
Tepki
8.685
Puan
113
Konum
istanbul
rica ederim nk bacım
valla ayserim bizde derin dondurucuya koyuyoruz ama tadından bir şey eksilmiyo süper oluyo bulgurundan olabilirmi acana bulgur seçimide önemli
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
Kızarttıktan sonramı buzluğa atıyorsun sonra nasıl ısıtıyorsun microylamı...

canim ben yapinca cok yapiyorum esim cocuklara bakinca sonra kizartip buzluga atiyorum kurtaricim oluyor:cikolata:
lilo sizin içli köfteler yuvarlak mı oluyo bitanem
yok canim ücgen bak böyle ama lilav usta beceremiyor:dertli:
yemeklerim+590.jpg

nk cim bizimde buzlukta eksik olmaz içli köftemiz yöreseldir....normal yapıp buzluğa koyuyorsun buzluktan çıkardıktan sonra kızartabilirsin yada haşlayabilirsin haşlamak için bulgur farklıdır kızartmak için bulgur farklıdır
ben haslama riskini almiyor dagilmasin diye direk kizartiyorum:elis:

Aaa iyimiş ben hiç yapmam yahu yani buzluğa atmam pratik olur aklımda olsun...

tabi vallah cok pratik oluyor:lilav:

valla canım bizim içli köftemiz hiç eksik olmaz -ciko


Ben içli köfteyi derin dondurucuya koydum ama sonra haşlayınca hoşuma gitmedi bi yolu varmı buna bi çare bulmam lazım bana gelenlerin hepsi içli köfteye bayılanlar:acep:
ayser abla ben kizartip atiyorum buzluga tadi ayni:cikolata:
 

hazalım

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
795
Tepki
978
Puan
93
Konum
GURBET
ablam sağol, lilav sağol canım. evet ben okadar aramam da eşim sever kuru pilav klasik osmanlı mutfağı
 

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden

hazalım

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
795
Tepki
978
Puan
93
Konum
GURBET
güzelmiş ya hiç denemedim mantarı şişte . sanıırm poşetinn içinde olduğu için kurumuyordur yoksa kuru kalır gibime geliyor. baharat olarak ne kullandın hülya
 

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.519
Puan
113
Konum
Oradan
aslnda yinede biraz kuru oldu sıvıyağla harmanlamadığıma pişman oldum
hep öyle yapardım
baharat olark pul biber kara biber
sarmısak
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst