Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
kızlar bende bugün karışık etli(kıymalı) dolma yaptım. aslında sadece lahanaydı kafamdaki ama lahanam çokkk kalın yapraklıydı bende diğer sebzelerden birer tane kattım . domates ,kırmızı biber, kabak,patates , patlıcan ve lahana
e756a4f7.jpg

a19c91f1.jpg

eline saglik canim,afiyet olsun,,,,,,,

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.513
Eliscim keşke böyle bir menün olduğunu haber verseydin bir telefona bakardı anında yanında biterdim şekercim :catalbicak:eline sağlık çok güzel olmuş eee afiyette olsun diyelim bari :)

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Eliscim keşke böyle bir menün olduğunu haber verseydin bir telefona bakardı anında yanında biterdim şekercim :catalbicak:eline sağlık çok güzel olmuş eee afiyette olsun diyelim bari :)

bilincli olarak aramadim,kaynatam gelmisti,ben sana ozel yapmak istiyorum,sadece sen ve ben:elis:
tesekkur ederim bitanem:cokkomik:

eliscim menün süper hayatim balirim patlicana afiyet olsun:cikolata:

kaynatam patlicana bayilir ve esim her aldiginda derim babamida cagiralim,bizde cok severiz patlicani,,,
saatlerce mutfakta ugrasipda sonunda eline saglik denmesi inan cok guzel oluyo,,tesekkur ederim lilavcim,,cok sagol,,,,:cak::cak:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.513
bilincli olarak aramadim,kaynatam gelmisti,ben sana ozel yapmak istiyorum,sadece sen ve ben:elis:
tesekkur ederim bitanem:cokkomik:

Aynısını istiyorum ama çok güzel gözüküyor :cikolata: yanına pilav yoğurt oooh değme keyfime :sigara:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Aynısını istiyorum ama çok güzel gözüküyor :cikolata: yanına pilav yoğurt oooh değme keyfime :sigara:

gel yavrum,sen yeterki gel,,,en alasini yaparim sana,,gul yaprakli masa.yanlizca mum isiklarinin oldugu bi oda,daha ne olsun,bide sen ve ben,,,,ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:cokkomik:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
eline sağlık eliscim
banaad ayır geliyorm
gidip şu gözünede bakayım
flaş flaşşşş:1::1:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
off ne güzel birgörüntü:sirin::sirin: tadıını düşünemiyorum. ellerine sağlık canımcım:zuzu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar