sağol canım.. aynen öyle valla. yemede yanında yatoh ohh buakşam menüde biber dolması var desenize ... yemede yeninde yat.ellerine sağlık :sirin:
biber dolmasını çok severim ellerine sağlık canım
teşekkürler maviboncuğum...
sağol canım.. aynen öyle valla. yemede yanında yatoh ohh buakşam menüde biber dolması var desenize ... yemede yeninde yat.ellerine sağlık :sirin:
biber dolmasını çok severim ellerine sağlık canım
of biber dolması kokusu geldi valla burnuma yarın iftara yapayım hemen ellerine sağlık canım
Eline sağlık oky, hem patlıcan hem pilav tam benlik
okycim pilavin tarifini veririmisin hayatim bir ara nefis gözüküyor :cikolata:
canım. tavuk etini kuşbaşı doğruyorum. bir yandan kabakları ince ince uzun julyen doğruyorum. soğan sarımsakları doğruyorum. havuçta konur ama evde yoktu. oda jülyen doğranır. soğanları piyazlık doğruyoruum. Wok tavada harlı ateşte bunların hepsini sıvıyağda karıştırarak pişiriyorum. tuzunu biberinide ekliyorum. sonra bir kahve fincanı sudaa b. nişastasını bir çorba kaşığı eritiyorum. ve pişmeye yakın bunuve soya sosunu katıyorum. birde curryve zencefilde konur ama ben koymadım.vede altını kapatıyorum.ayyy.. cancazım tavuk harika görünüyor.tarifini alabilirmiyim zahmet olmazsa :sirin:
sağol canım. sanada şimdiden afiyet olsunben bu iki yemeğide çok beğendim oky
eline sağlık
bende bugün tavuk yapacam
teşekkürler.harika görünüyor bu arada patates püresi süt ve yağla yapılıyor dimi okypetecim
oky patlıcanlı pilav çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
soya soslu tavuk,patates püresiyle
soya soslu tavuk,patates püresiyle