Romanıma bir cümlelik katkı bekliyorum..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
:krizz::kopkop: Aman Allah'ım bu korkunç bir şeydi! Şimdi bu durumu nasıl düzeltecekti? Hemen odasına gidip kardeşini sormak için Merve'yi aradı. Telefon ikinci çalıştı açıldı ve...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.496
:krizz::kopkop: Aman Allah'ım bu korkunç bir şeydi! Şimdi bu durumu nasıl düzeltecekti? Hemen ondasına gidip kardeşini sormak için Merve'yi aradı. Telefon ikinci çalıştı açıldı ve...
“+Alooğğ buyur tatlım ne aradın? Kardeşini sorcaksan hep yalan söylüyor bana gelmedi.” Der ve suratına kapatır :krizz:
Telefonu kapatınca merve’de “kız kardeşini kaybeden bende arıyor” bu kızlar merveler yalanını nasıl yutturuyorlar hayret diyerek dışından düşündü haha
(İlaclı gazoz verdim dicektimde başka yere kaymasın haha)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Telefon aniden yüzüne kapanınca ne yapacağını bilemedi ve kapalı telefona boş bakışlarla bakıp "Kesin yalan söylüyor" der demez odadan çıktı. Kısa zamanda kendisini Merve'nin evinde buldu ve kapı ziline basılı tuttup "Aç kapıyı Merve" diye bağırmaya başladı. Merve zil sesiyle... ( :kriz: )

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.496
Üstünde röpteşambırı elinde kadehiyle hoşgeldin anan giller baban giller çolugun çocugun giller nasıllar anam? İki kadeh atalım keyfimize bakalım haha
Zerrinebaglayanbittersmilisi haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Köfte gibi kızar biber gibi patla emi (Tövbe! Tüm Merveleri Allah korusun bu hayal kahramanı diye şeyettim :kriz: ) diyecekken arka taraftan çıkan Vasfiye teyze elinde kadehi ile aralarına girip ikisini de şöyle bir süzdükten sonra "Ne çektin be Merve! Ne çektin onun bunun aile baskınlarından be kızım! Bir rahat vermediler bu huzur vermediler ama onlardaaaaaaaaa hakkkklııııı! Sen de bir rahat durmuyor be yavrum" der demez Merve'ye bir omuz attı ve Merve olduğu yerden... ( :kriz: )

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.496
Köfte gibi kızar biber gibi patla emi (Tövbe! Tüm Merveleri Allah korusun bu hayal kahramanı diye şeyettim :kriz: ) diyecekken arka taraftan çıkan Vasfiye teyze elinde kadehi ile aralarına girip ikisini de şöyle bir süzdükten sonra "Ne çektin be Merve! Ne çektin onun bunun aile baskınlarından be kızım! Bir rahat vermediler bu huzur vermediler ama onlardaaaaaaaaa hakkkklııııı! Sen de bir rahat durmuyor be yavrum" der demez Merve'ye bir omuz attı ve Merve olduğu yerden... ( :kriz: )
Kızzzz gülmektennn öldüm çocukta içerde zıpzıp etmiştir hahahahahahahaha vasfiyeeee replikleriii ayy nasıl özlemişim :kriz::kriz:::krizz:

Merve olduğu yerden Allahına kavuşuyor haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Ooops! Merve'nin uçuşunu faltaşı gibi açılan gözleriyle takip ederken :şok:kulaklarına Vasfiye teyzenin "Size resmini attığım kadın gencecik kızı gözlerimin önünde itti ay yaşlı başlı kadınım tutamadım yavrucağı inan olsun kukumav kuşunu mancınığa takmış gibi fırlattı vicdansız! :gülegüle:Gelin alın bu katili korkuyorum beni de kaktıracak diye :aglama:" dediği daha doğrusu kendisini yapmadığı bir suçtan ötürü ihbar ettiği çalındı. Bakışlarını yaşlı kadına çevirip "Ben mi ittim ya sen ittin! :sinirli:" dediğinde Vasfiye Hanım kaşlarını indirip indirip kaldırıp "Ama bunu sadece ikimiz biliyoruz :interest: Hadi seni de Allah kurtarsın" dedikten sonra evine girdi. Şimdi ne yapacaktı? Kaçmalı mıydı yoksa durumu anlatıp bir şekilde kendisini aklayarak bu yaşlı kadını yakalamalarını mı sağlamalıydı? :Help:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar