Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
yola çıkan gemiye ilk engel kıbrıs rum kesiminden çıkmış:kizdim:

evet bırsosum ben de duydum bugun haberlerde ınan cok uzuldum rotar yapmak zorunda kalmıslar :uzgun: en az ıkı gun dıyorlardı yazık yaa ne dıye ugrasırlar boyle masum ınsanlarla hıc anlamıyorum :uzgun: Allah ters duz edıcek ama ne zaman boyle zalımlerın elıne dusurmesın Rabbım gazzedekı kardeslerımızı de bır an once kurtarsın ınsallah

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
yesılcay sana cevap verıyımmı vermıyımmı cok dusundum
rabbım senı onların durumuna dusurmesın
dusersede aynen senın gıbı dusunen bırı karsına cıksın
sen ben sutten cıkmıs ak kasıkmıyız bız kendımız bıle hıc hata yapmıyormuyuzkı
suan zulum gorenler gecmıstekı ınsanlarmı
ve gecmiş ıle ılgılıde fılıstının yanlıs bırsey yaptıgına ınanmıyorum !!
orda ölen bı kac avrupalı olsa bu cevabı verırmıydın !!!
tecavuz katletmek her turlu kotuluk onlarda hak ıken
öldürürken mazlum cocukları sraıllıler pıknıkrte cocuklar et kızartıp partı verıyorlardı seyredıp!!!
ve fılıstın ASLA OSMANLIYI ARKADAN VURMADI ISPATLI DELILINI GETIR konusalım
FILISTIN BIZIM SANLI GECMISIMIZ
KUTSAL MABEDIMIZ ! ILK SECDEYE YONELDIIGıMIZ MEKAN KUDUS!!
yabancılar cok guzel bızlerı ıstedıgı gıbı doldurdular
fılıstındekı zulumlerı haklı gostermek ıcn senın gıbı bır cok kısının beynını
boyle yalanlarla cok guzel yıkadılar
ordakı fılıstınlı olmasaydı bıle
bır avuc kafır cocugu olsaydıda yıne sahıp cıkar tepkı verırdım
zulum goren bır mıllet can cekısen bır ınsan toplulugu var orda ve mesajın ıcerıgı nedıyım Allah akıl fıkır versın

bana soyleyecek hıc bısı bırakmamıssın bıdenem :cak: aynen oyle cok dogru Rabbım yar ve yardımcıları olsun

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Gazzeliler ümitle yardım filosunu bekliyor
30 Mayıs 2010 / 09:30
Gazze'ye 10 bin ton dolayında gıda ve yardım malzemesi getirmek üzere yola çıkan filo için beleyişler sürüyor...

Gazze'ye 10 bin ton dolayında gıda ve yardım malzemesi getirmek üzere yola çıkan filonun yanaşacağı Gazze limanı bölgesi, Filistin ve Türkiye ağırlıkta olmak üzere eylemcilerin geldiği ülkelerin bayraklarıyla donatıldı; limana Türkçe ve İngilizce, "Özgürlük filosu kahramanları, hoş geldiniz" yazan, Gazze Belediyesi imzalı pankartlar asıldı.
Gazze limanı, resmi görevliler ve hazırlık komitesi üyeleri dışında tüm girişlere kapatıldı. El Aksa televizyonu, gemi yolcuları ve karşılama için geleceklerle birlikte, limanda toplanacakların sayısının 2 bine ulaşacağını belirterek, limanın küçük olduğunu ve bu nedenle ilk karşılamada sadece resmi görevlilerin yer alacağını duyurdu. Ancak gemilerin Gazze'ye ulaşması halinde, halkın da katılımıyla bir kutlama daha yapılacağı kaydediliyor. Dünden beri hiçbir Gazzeli balıkçının denize açılmadığı öğrenildi. Gazzeli balıkçıların, İsrail'in bölgedeki uyarısı nedeniyle en az 3 gün süreyle avlanmaya çıkmayacakları belirtildi.
Gemilere karşılama töreni için hazırlanan Gazze limanında basın toplantısı düzenleyen bölgedeki fiili Hamas yönetiminin başbakanı İsmail Haniye, "Eğer İsrail korsanlar gibi davranıp özgürlük filosuna müdahale ederse zafer Filistinlilerin olacaktır." dedi. Haniye, "Gazze'ye uygulanan ablukanın sona ermesine doğru tarihi anlar yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Haniye, Ortadoğu bölgesinde stratejik değişiklikler yaşandığını, bu stratejik değişikliklerin liderliğini de Türkiye'nin yaptığını kaydetti.
İsrail Dışişleri Bakanı Dani Ayalon ise Ber Şeva'da düzenlenen bir etkinlikte, İsrail'in, gemilerin Gazze'ye ulaşmasına izin vermeyeceğini yineledi. Eylemi İsrail'in güvenliğine yönelik bir girişim, filonun seferini provokasyon olarak değerlendiren Ayalon, Gazze'de insani bir krizin olmadığını öne sürdü. Ayalon, filonun seferini, "İslami ve Hamas yanlısı bir eylem." diye tanımladı.

alıntıdır

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
inş her yedıgm lokmada yada yatagıma gırdıgmde ordakı cocuk kadınlar aklıma gelıyo:(
ohh ıle gorustum bagıslar hala devam edıyo elımden geldıgnce cevreme haber edıcem
1 tl 5 tl farketmez yeterkı bır nebzede olsa destek olalım:eek:

esse yardım nereye yapılıyor bana ulaşa bileceğim adres ve tlf numarası vere bilirmisin canım

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
eşim söledi ilk telefon da yardım gemilerini vurmuşlar die.şok oldum.ALLAH belalarını versin inş.yaptıkları yanlarına kar kalmayacak.onlar galip olduklarını kazandıklarını sansınlar bakalım:kizdim::kizdim::kizdim:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
annem yolda fenalastı gıdemedık :(
aksam ıns ısraıl konsoloslugu onundekı eyleme gıdebılırm ıns esım goturu benı
boyle evde tepkısız kalmak delı edıyor benı
lutfen arkadaslar fetıh suresını bol bol okuyalım

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
annem yolda fenalastı gıdemedık :(
aksam ıns ısraıl konsoloslugu onundekı eyleme gıdebılırm ıns esım goturu benı
boyle evde tepkısız kalmak delı edıyor benı
lutfen arkadaslar fetıh suresını bol bol okuyalım

İnan eşim ile sabahtan beri ofiste ne yapabiliriz diye kara kara düşünürken Taksim meydanına mitinge gidelim dedik ama onu da yapamadık.:gitme:
Elim kolum bağlı kalıp burada oturmak çok dokunuyor bana..
Onca insan canlarını hiçe sayıp o yolculuğa çıktılar,bizde burada sadece seyirci olarak seyrediyoruz bu olup bitenlere:aglayan:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sen gıdemessın sahım hamılesın sıtede
ALLAH RAZI OLSUN cok guzel bır topık actın
sende burdan ses oldun destek oldun
evde oturan bızlerın yapabılcegı fetıh suresı okumak
bol bol dua etmek

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Rabbımın vadı gercek olucak
kendı kanlarında bogulcaklar
o gune kadar bıze zulme karsı hayır deyıp destek vermek dusuyo
ben sımdı fetıh suresı okumaya gıdıyorum sımdılık bırey olarak yapabıldıgımız bu
ama herkesten rıcam Allah rızası ıcn tepkısız kalmayın susmayın korkmayın !!
ısraıl aslında bızı nekadar aŞagı bır mıllet gordugunu yenıden kanıtladı once
buyukelÇımız sımdı turk bayragı olan ve uluslar arası denızdeyken daha ısraılın sınırına
gırmemısken olumle sonuclanan saldırısı bu turkıyeYı takmadıgını gısterıyor
fılıstını sevmıyenler AMA MILLIYETCI OLANLARADA SESLENIYORUM
bayragıma yapılan her turlu saygısızlık kımden gelırse gelsın AFEDILEMEZ!!!

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
yüce rabbimin adaleti büyük kediciğim bak gör rabbim nasaıl vericek belalarını nallet şerefsizler ne istediniz 0 insanlardan rabbim başlarına öyle bir bela nusibet versin ki tüm dünya anlasın
lanetle kınıyorum bu olayı ve diğer şerefsiz olan pkk yı naletliyorum şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır o sabır ne zordur allahım sen yardımcıları ol

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
bende duydum bıraz once uzuntuden kahroldum :aglayan: gemıyı bombalamıs ısraıl 6 sehıt 10 yaralı dıyorlardır en son :aglayan: Rabbım cezalarını versın kahretsın o zalımlerı zulmun bu kadarı da olmaz yaa tum dunyayı karsılarına aldılar artık hıc mı farkında degılller :kizdim: Allah ım yardım et ne olur :gitme:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
nedıyecegımı ne soylıyecegımı bılemez haldeyım elım ayagım koyverdı valla :aglayan: cıkıyorum ben az...

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yenı geldım arkadaslar
kendımde degılım bugn yemek yemegınde unuttugm ıcn
kulaklaırm cınlıyo Allah razı olsun esımden işi olmasaydı sabaha kadar beklıcektık
konsolosluk onunde
Allahım kufru zelıl ıslamı Azız EYLE İNŞAALLAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar