rukişin doğum günüüüüüüü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.272
sagolasın hülyaamm kızz iyiki görevliler kutlamadı niyemi yaşımıda yazarlardıı:kptmya:
yaşlanıyom haaa:gitme::gitme:30 a ne kaldı ayyy
çok tşk canım arkadaşım parayada kıymışın hediyen çok degerli kıyamam şimdi takmaya :kptmya: emegine saglık gülüm kutlama çogaldı ben orda sen burda kutla bari :kptmya:

rukiş bizim yazmamıza gerek yok yafrim,dsen kendi kendini ele vermişsin zaten

mesajının sağ köşesine bi bakar mısın:cokkomik::cokkomik:

maren

Daimi Üye
Tepki
1.426
rukisim canim benim:eek:yeni yasin kutlu olsun :eek:o temiz kalbindeki butun dileklerinin olmasini dilerim:eek::eek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
rukıye canım dun aksamdan berı pc ıle sorunum var daha yenı acıldı sımdı format atcam
yoksa dogumgununu unutmadım topık accaktım allahtan hulya acmıs
cok ozur canım:aglayan:
yenı yasın hayırlı olsun mutluluk huzur hayatındna hıc eksık olmasın canım arkadaısm :sarilma:

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
Canım benimmm, doğum günün kutlu olsun, Rabbim sevdiklerinle birlikde mutlu, bereketli, huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin..

İyiki doğmuşsun Rukişim seni seviyorummmmmm:pasta

seni burda görmek benim için çok önemli canım arkadaşım beni unutmadıgın için çooooooooooookkkkkkkk tşk ederim seni çok seviyorum unutmaaaa-hmm-hmm

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
rukıye canım dun aksamdan berı pc ıle sorunum var daha yenı acıldı sımdı format atcam
yoksa dogumgununu unutmadım topık accaktım allahtan hulya acmıs
cok ozur canım:aglayan:
yenı yasın hayırlı olsun mutluluk huzur hayatındna hıc eksık olmasın canım arkadaısm :sarilma:

yok canım ne demek zaten dogum günüm 12 yi hemen geçtikten sonra kutlandı geçte kalmadı düşünmen yeter tşk ederim
iyikide sen açmamışın ama hemen yaşımı yapıştırırdın:kptmya:

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
♥ Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

rukişşş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelerre sevdiklerinle beraber:iloveyou::eek:

çok teşekkür ederim -hmm-hmm
tüüümmmm dogum günümü kutlayan kutlamayan herkese tşk iyiki varsınız hepinizi seviyor tek tek öpüyoruuummm
:eek::eek::eek::eek::eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Nice mutlu yıllara canım.:hhhhhh: Yeni yaşın sana mutluluk, sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle.:eek:

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
Rukişim geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun :hhhhhh: gülen yüzün hiç solmasın nice yıllara canım :eek::eek:

:iloveyou::iloveyou::iloveyou: :hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar