Ben genelde her persembe gecesi Yasin okur rahmetli dedeme olmuslerime gonderirdim.Bu ramazanda sali gunu icimden gecirdim.Nasip olursa persembe gun okuyayim diye ama o gun geldiginde iftara cok misafirim gelicekti,okumaya firsatim olmadi.O gun gece ruyamda rahmetli dedem sokakta yuruyorduk,beni elimden tuttu ve ve bir kur'an kursuna girdik.Kucuk kucuk cocuklara kur'an ogretiliyordu.Babamda vardi orada.Beni bir Kur'anin basina goturdu ve parmagiyla 1 sira kur'an takip etti.Bana kur'an ogretiyordu.
O gun sabah kalkinca ilk isim Kur'an okumak oldu.Etkisinde en cok kaldigim ruya buydu.Ben dedemi hic gormezsem ayda 3 gorurum ruyamda.Anneme anlattigimda o senden okumani bekliyor diyor.Ama sizden bekliyorum yorumunuzu.
Canım gördüğün rüya okadar güzel ki ben bu rüyaya yorum yapmıycam anneciğin çok güzel söylemiş kötü hiç birşey yok gördüğün rüyada herkes böyle güzel rüyalar görse keşke Rabbim hayırlara vesile eylesin gördüğün rüyanı ve Dedeciğinin mekanı cennet olsun çok şanslı bir dede senin gibi bir torunu olduğu için Rabbim hepimize öldükden sonra arkamızdan Kuran-ı Kerim okuyan evlatlar nasip eylesin