Saba Tümer’le Bu Gece

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
39208_saba-tumerle-bu-gece-yilbasi-ozel.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece Yılbaşı Özel

Tarih: 2010-12-31 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE YILBAŞI ÖZEL
SİNAN AKÇİL’DEN SABA TÜMER’E ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’le Bu Gece Yılbaşı Özel programına katılan ünlü besteci ve söz yazarı Sinan Akçil hayatına dair hiç duymadığınız itiraflarda bulundu.
“HAVUÇLU KEK TARİFİ YÜZÜNDEN KONSERVATUARDAN ATILDIM”
6 yaşında konservatuara giren Sinan Akçil 10 yaşında konservatuardan nasıl atıldığını anlattı. “Sınavda konsanter olmuş Beethoven çalarken bir baktım hocalar kendi aralarında havuçlu kek tarifi veriyorlar. Çok sinirlendim bu şartlarda daha fazla çalamayacağım deyip piyanoyu kapattım. Beethoven’a havuçlu kek girince işin tadı kaçtı. O yüzden atıldım. Babamda o sırada konservuarda hocaydı. O da benim yüzümden istifa etti.”
“PROJE ÇOCUKLUK BİR DURUMUM YOKTU. NE YAPTIĞIM BABAMIN UMRUNDA DEĞİLDİ.”
“Ailem benden çok iyi bir piyanist olmamı bekliyordu. Yapamayacağımı anladım çünkü klasik müziğin kuralları beni sıktı. Ben kendi yolumda kendi müziğimle ilerlemek istiyorum dedim. Proje çocukluk bir durumum yoktu. Ne yaptığım babamın umrunda değildi. Babam klasik müzik yapmıyorsan diğer yaptığın müzik beni ilgilendirmiyor derdi. Ama bavulunda benim cdlerim varmış. Gizli gizli dinliyormuş.”
“ANNEM ARABESK ALBÜM ÇIKARSAM BİLE GİDER ALIR”
“Annem en büyük fanım. Ne yapsam çok beğenir.”
“İLK PATLAMA NOKTAM İZEL’DİR”
“Emel Müftüoğlu’nun albümünü yaparken İzel’i bir gün vokale çağardılar. İlk orada tanıştık. İzel’e ‘Direniyorum’ ve ‘Anlayamazsın’ şarkılarımı dinlettim. 2 şarkı diye başladık albüm yaptık. 2004’te o albümle MÜYAP’tan Altın Plak Ödülü’nü aldık. 23 yaşındaydım.”
“İZEL HALA AİLEM GİBİDİR”
“İzel’in erkek arkadaşı olarak da adım duyuldu. Beraber 2 albüm yaptık. Ama ilişkimiz yürümedi. İzel hala ailem gibidir. Yeniden yeni projeler yapıcaz.”
“ACI ÇEKTİĞİM ZAMANLARDA ÇOK ÜRETİCİ OLUYORUM…”
“Hayatım acı çekmek üzerine kurulu. Çok normal dengelerde yaşamıyorum hayatımı. Kendi kendime kalmak istediğim ve acı çektiğim zamanlarda çok üretici oluyorum.”
“KARŞIMDAKİNİN ACISINI HİSSEDİP ŞARKI YAZIYORUM”
“Bazen üzdüğüm biri varsa o bana şarkı söylüyormuş gibi yazıyorum, onun acısını hissedip. ‘Biri Bana Gelsin’ şarkısı öyle çıktı mesela. Ama benim de göz yaşlarım var o kağıtta. Narsist bir durumum var yani.”
“HİÇ KİMSENİN PEŞİNDEN KOŞUP ARKASINDAN ACI ÇEKMEDİM”
“Ben hiç ilişkilerde arada kalmadım. Hep aynı anda yükselmeler ve bitişler oldu benim için. Birisinin peşinden koşmuyorum. Müziğe sığınıyorum. Müzik bana çok büyük bir güven veriyor. Şarkı yaptığım kadınlardan sadece bir kaçı biliyor kendilerine yaptığımı genelde söylemem”
“AYNAYA BAKINCA MORALİM BOZULMUYOR”
Saba Tümer’in kendini yakışıklı buluyor musun sorusuna “Aynaya bakınca canım sıkılmıyor” cevabını verdi.
“AŞK ADAMIYIMDIR AMA ÇOK SIK AŞIK OLMAM. YAKIN ZAMANDA AŞIK OLDUM”
“Derinde yaşattığımın bir aşk adamı var. Kolay aşık olmam. Kız arkadaşımın arıza olması gerekiyor. Yoksa ben arıza oluyorum. Benim hayat tarzıma anlayış göstermeli çünkü ben onunkine gösteririm”
“HADİSE İLE 27 ARALIK’TA 2 YIL OLACAKTI AMA OLMADI”
Hadise ile yaşadığı ayrılığın artık izinin kalmadığını söyleyen Sinan Akçil bir taraftanda barışma sinyalleri verdi.
“Hadise ile ayrılık sürecimiz daha güzel gelişseydi bazı şeylerin hayatımda izi kalırdı. Bu ayrılma olayı benim için çok sansasyonlu oldu dış etkenler yüzünden. Baş başa olsaydık daha güzel biterdi. 3. kişiler sürece girmeseydi devam edermiydik bilmiyorum ama Hadise ile çok kutsal iki sene yaşadık. Kolumdaki dövmeyi sildirmeyeceğim. İki yılın hatrına herkesin sessiz kalması gerekiyor. Bu ayrılık bizden başka kimseyi ilgilendirmiyor.”
“Bizim ayrılığımızda 3. ya da 4. etkenler konuşuluyor. Aslında ilişki kendi kendini infilak ett. Bir yerde tıkanır ilişkiler, biz de o tıkanmayı yaşadık dış etkenler de bahane oldu. Hande ile olan dedikoduların ayrılıkla hiç alakası yok. Çünkü zaten hiçbir dedikoduyu takmıyorduk”
“Barışma ihtimali için hayır çok kesin evet çok iddialı bir yanıt olur. Şu dönem işime gücüme bakıyorum. Hayat ne getirir bilmiyorum. Arada bir nefret olmadıktan sonra sorun yok. Ama bazı konular yüzünden mesafeliyim.”
“İlişkimizi ilk başta sakladık çünkü mayısta Eurovision vardı. Saklama dönemi çok eğlenceliydi ama nisanda patladı haberler…”
Ünlü besteci ve söz yazarı Sinan Akçil ile yapılan röportajın tamamını, 31 Aralık Cuma gecesi saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece Yılbaşı Özel programında izleyebilirsiniz. Bu özel programda Sinan Akçil piyanoda olacak ve Akçil’e Türkiye’nin önde gelen sesleri eşlik edecek.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
images
images

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-01-06 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

BALET TAN SAĞTÜRK VE MİLLİ YÜZÜCÜ DERYA BÜYÜKUNCU ‘YOK BÖYLE DANS’I ANLATIYOR…

6 Ocak Perşembe günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Balet Tan Sağtürk ve Milli Yüzücü Derya Büyükuncu konuk oluyor. Sağtürk ve Büyükuncu ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasını ve yarışmada yaşananları anlatacak.
Ayrıca Lale Roche; iş yerinde çalışırken, evde ev işi yaparken yapabileceğimiz egzersizleri anlatacak. Roche, yastıklar, konserveler, ütü masası, sandalye, koltuk, oklava, vileda gibi aletlerle egzersiz yöntemlerini gösterecek.
Birbirinden ünlü konuklar, kahkaha dolu konular, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslarla Saba Tümer’le Bu Gece hafta içi her gün saat 23.30’da CNN TÜRK’te.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
39450_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-01-10 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

TÜRKİYE’NİN SAYILI KADIN PİLOTLARINDAN BAHAR BİLGEN VE BAHTİŞAN ÜLGEN

10 Ocak Pazartesi günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Türkiye’nin sayılı kadın pilotlarından Bahar Bilgen ve Bahtişan Ülgen konuk oluyor. Bilgen ve Ülgen, kadın pilot olarak yaşadıklarını, pilotluk mesleğini anlatacak.

Televizyonun fenomen isimlerinden Yıldo ile keyifli bir sohbet Saba Tümer’le Bu Gece’de ekrana taşınacak.

Birbirinden ünlü konuklar, kahkaha dolu konular, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslarla Saba Tümer’le Bu Gece hafta içi her gün saat 23.30’da CNN TÜRK’te.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
saba.jpg

Tarih: 2011-01-11 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
GÜNAH KEÇİSİ

11 Ocak Salı günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Günah Keçisi filminin oyuncuları Şahin K., Nuri Alço ve yönetmeni Cenk Özakıncı konuk oluyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
39509_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-01-13 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
EŞ VE MÜŞTERİ NASIL KAYBEDİLİR?

13 Ocak Perşembe günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Ali Saydam ve Diyetisyen Dilara Koçak konuk oluyor.
Saydam, "Eş ve Müşteri Nasıl Kaybedilir?" isimli yeni kitabını anlatıyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
39530_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Tarih: 2011-01-14 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
MFÖ

14 Ocak Cuma günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur konuk oluyor.
Cuma gecesi Mazhar Fuat Özkan canlı performanslarıyla Saba Tümer’le Bu Gece’ye renk katacak

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
39622_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-01-18 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

AMERİKALI ASTROLOG VE KABALA UZMANI GAHL SASSON

18 Ocak Salı günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Amerikalı astrolog ve Kabala Uzmanı Gahl Sasson konuk oluyor.
Amerikalı astrolog ve Kabala Uzmanı Gahl Sasson; ilişkilerin simyası, ruh eşleri ve yıldızlar, 2011 Astrolojisi ile ilgili soruları cevaplayacak.
Manken – Oyuncu Özge Ulusoy, Kutsal Damacana 3 filmini ve yeni projelerini anlatıyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
askin-nur-yengi-2011-album-300x300.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-01-19 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

AŞKIN NUR YENGİ

“GÖZÜMÜN BEBEĞİ” ADLI ALBÜMÜNÜ ANLATIYOR…

19 Ocak Çarşamba günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Aşkın Nur Yengi konuk oluyor.

Aşkın Nur Yengi, uzun bir aradan sonra çıkardığı “Gözümün Bebeği” isimli albümünü CNN TÜRK’te Saba Tümer’e anlatıyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
34099.jpg
%5B3130126333991761%5Dmurat%20eken.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-02 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

2 Şubat Çarşamba günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Derya Baykal, sömestr tatilinde çocuklarla buluşan Alaaddin isimli çocuk oyununu seslendiren Büşra Pekin ve Murat Eken konuk olacak.
Programda, Büşra Pekin ve Murat Eken yeni projelerini anlatacaklar.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40044_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-04 TV : CNN TÜRK Saat:23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
ASENA YENİ ALBÜMÜNÜ ANLATIYOR…

4 Şubat Cuma günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Asena konuk olacak.Albümü çıkacak olan Asena, canlı performansıyla programa renk katıyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40142_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-08 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
SENSİZ HARFLER

8 Şubat Salı günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Ceyhun Yılmaz, +18 adlı dizinin oyuncuları Aysun Kayacı, Pamela Spence ve Paşhan Yılmazel konuk olacak.

Ceyhun Yılmaz yeni şiir kitabı “Sensiz Harfler”i; Aysun Kayacı, Pamela Spence ve Paşhan Yılmazel + 18 adlı diziyi anlatacak.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40168_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-09 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE

9 Şubat Çarşamba günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı İmam Hüseyin Çelik ve hafıza teknikleri uzmanları Gökhan Telkenar ve Aykut Açkalmaz konuk olacak.
Gökhan Telkenar ve Aykut Açkalmaz programda, “Kanuni Sultan Süleyman’ın seferleri ve hayatını ömür boyu nasıl hafızanızda tutabilirsiniz?” sorusunun yanıtını verecek.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40219_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Tarih: 2011-02-11 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
ZELİHA SUNAL

11 Şubat Cuma günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Zeliha Sunal konuk olacak. Zeliha Sunal canlı performansıyla Saba Tümer’le Bu Gece’ye renk katacak.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40296_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-14 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
MEVLİD KANDİLİ GECESİ VE SEVGİ ÜZERİNE

14 Şubat Pazartesi günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk konuk olacak.

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ile Mevlid Kandili gecesi ve sevgi üzerine bir sohbet ekrana gelecek.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40583_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-24 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
KAŞIKLARI BÜKÜYOR,BOZUK SAATLERİ TAMİR EDİYOR,AVUCUNA KODUĞU TOHUMU YEŞERTİYOR…

24 Şubat Perşembe günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; dünyanın en ünlü spritüel motivasyon uzmanı Uri Geller konuk olacak.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40607_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-25 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

FUNDA ARAR CANLI PERFORMANSIYLA SABA TÜMER’DE

25 Şubat Cuma günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Funda Arar konuk olacak.

Funda Arar, Aşkın Masum Çocukları adlı yeni albümünden şarkılarını seslendirecek.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40700_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-02-28 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

AŞK DOKTORU MEHMET COŞKUNDENİZ ve “SEN DE GİTME” DİZİ OYUNCULARI SABA TÜMER’E KONUK OLUYOR

28 Şubat Pazartesi günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz, “Sen de Gitme” dizi oyuncuları Sinan Albayrak, Alican Yücesoy ve Sezin Akbaşoğulları konuk olacak.
Mehmet Coşkundeniz ile ilişkiler ve ayrılıklar üzerine sohbet edilirken, “Sen de Gitme” dizi oyuncuları Sinan Albayrak, Alican Yücesoy ve Didem İnselel ile dizi ve projeler konuşulacak.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40753_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-03-02 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
IVANA SERT
YENİ PROJELERİNİ ANLATIYOR…

2 Mart Çarşamba günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; kıyafetleriyle her zaman çok konuşulan, eski Manken ve Tasarımcı Ivana Sert ve Konuşma Terapisti Emrah Cangi konuk olacak.

Ivana Sert yeni projelerini, Konuşma Terapisti Emrah Cangi ise, Oscar ödüllü King’s Speech filminde konu edilen konuşma bozukluğu, kekemelik gibi problemlerin nedenlerini ve çözüm yollarını anlatacak.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40824_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-03-04 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
HARUN KOLÇAK CANLI PERFORMANSIYLA CNN TÜRK’TE…
4 Mart Cuma günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye; Şarkıcı Harun Kolçak konuk olacak. Harun Kolçak, yıllardır dillerden düşmeyen kült olmuş şarkılarını CNN TÜRK’te söyleyecek.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
41129_saba-tumerle-bu-gece.jpg

Saba Tümer’le Bu Gece

Tarih: 2011-03-16 TV : CNN TÜRK Saat: 23:30Tür:Talk Show

SABA TÜMER’LE BU GECE
FİKRET ŞENEŞ İLE ÖZEL

16 Mart Çarşamba günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye, yazdığı şarkı sözleriyle Türk Pop müziğine damgasını vuran söz yazarı Fikret Şeneş konuk olacak.
90. yaşını geçen hafta kutlayan Fikret Şeneş’in en sevilen şarkılarını da canlı canlı Betül Demir seslendirecek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar