Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hemen bilgisayara koşarım ben elimi yüzümü yıkayana kadar açılsın diye elimi yüzümü yıkar maillerime bakarım ne gelmiş diye sonra da kahvaltıyı hazırlarım
cocuklari hazirlarim kendim hazirlanir cocuklari krese götürürüm:ilknur:
sonra gelir kahvalti hazirlarim esim genelde öglenci oldugu icin beraber kahvalti ederiz sonrada ev isleri
sabah uyandığımda önce sabah namazını kılar yatarım çocuk olmadığı için 9.10 kadar uyurum uyanınca ilk iş vc yüzümü yıkarım 2 bardak ılık su içerim sonra kettile çay suyu koyarım yatağımı toplarım evde ki bütün balkonları ve camları açarım sonra göz altlarıma krem sürerim haftada 1 tartılırım radyoyu açar kahvaltıyı hazırlamaya mutfağa yollanırım
Annişş geliyorum kahve suyumu koyarmısın dıye kızıma seslenır yuzumu yıkar kızımın yanına ınerım(Kendisi benden 40 dakıka once uyanır :utandim: )
Onun kahvaltısını hazırlarım. Bır yandan kahvemı ıcer bir yandan da kahve beyin kahvaltısını veririm.