Avukatmı :ne::ne:
Bekliyorum :uzgun:
Evet burayı geyiğe çeviren,böylesine ciddi bir konuyu bu şekilde buralara dalga konusu yapan başta bitter hanım..sıladayım hanım..talya hanım...
3 gün ban yada
5 gün ban...
Yada 1 hafta boyunca, günde 100 konu açma cezası .....
Yada bütün sitenin tüm bölümlerini tek tek gözden geçirip tekrar konuları kapatma cezası
Evet cezanızı kendiniz seçin,bekliyorummmm:sılakonda:
bende konuyu 3 sayfa gorunce ne oldugu aciklandi sandim geldim merakla megersem girgir varmisss
Gülüyo ama şahımmm bu bize :uzgun:
-kizginSizde güldürmeyin canımGülüyo ama şahımmm bu bize :uzgun:
Yandık valla yakalandık ben demiştim:iyyyy:
aaa suna bak ya beni de goturcek arada sen burda lak lak doverken hanimefendi ben orda kendi bolumleri mi duzenliyodum nabeeeerrr
Gırgır mı varmış!!!Emin misin Aslı Hanım...Bir yukarıdaki mesajımı oku bakalım,gerçekten gırgırmı var yoksa başka bir şey mi????:ne:
yok sahim yok girgir yokmus burda ben oyle sanmisim bir an
-kizgin Gece senin totonda pire ucarken bende birlikte bölümümüz olan kolejleri ekliyordum naaaabeeerrr :ne:
İlk defa böyle bişey başıma geliyor:uzgun:ben şok oldum banla olmassa şahım nediyem kuralı buysa:ilknur:-kizginSizde güldürmeyin canım
Kim dedi size böylesine ciddi bir yere yazın,onca geyik konusu vardı..Gidip orada geyik yapsaydınız
Evet talya hanım cezanızı seçtiniz mi aceba??
İlk defa böyle bişey başıma geliyor:uzgun:ben şok oldum banla olmassa şahım nediyem kuralı buysa:ilknur:
Evet sitemizde bir ilk yaşanıyor.
Her anlamda el ele gönül gönüle veren hanımefendi gülleri sevgili mod arkadaşlarım birbirine girdi ve kavga ediyorlar..Flaş Flaş Flaşşş,son dakka!!!!
Aslı hanım bir kere ilk mesajı hiç yazmayacaktınız,önce bütün sayfaları okuyup ona göre tedbirli bir mesaj atacaktınız..
Evet sende suçlular arasındasın,seç cezanı!!!