İğrençler ya midem kalktıSorma sorma gelinde fena
İğrençler ya midem kalktıSorma sorma gelinde fena
Evet gerçekten iğrençİğrençler ya midem kalktı
Kurgu sandım ilkin.Evet gerçekten iğrenç
Birde gerçekmiş kurguda değil
Gerçek hikayeden uyarlama diyor yaKurgu sandım ilkin.
hımm evetGerçek hikayeden uyarlama diyor ya
Ayy Allah kahretmesin bunları herşey meydandaEvet gerçekten iğrenç
Birde gerçekmiş kurguda değil
Yeni fragman süperdiAyy Allah kahretmesin bunları herşey meydanda
Şimdiden belli yaniKızların da büyüklüğünü Hazal Kaya ile Eda Ece oynayacakmış. Sarışın kızı Eda yapsalardı bari onu Hazal canlandıracakmış onun da oynarken bir atarlı tavrı var ya sevmiyorum o hali kesin Aliye olduğunda da aynısını yapacak
Evet başladıDizi başlamışgününü unutmuşum görmesem kaçıracaktım
Hazalı sevmiyorumKızların da büyüklüğünü Hazal Kaya ile Eda Ece oynayacakmış. Sarışın kızı Eda yapsalardı bari onu Hazal canlandıracakmış onun da oynarken bir atarlı tavrı var ya sevmiyorum o hali kesin Aliye olduğunda da aynısını yapacak
Belli olmuş diyorlar gazetelerde ve magazin programlarında çıktı. Sanırım kendisi de resim derslerine başladık diye tablo yaptığı bir gönderi paylaşmış vsŞimdiden belli yani
AnladımBelli olmuş diyorlar gazetelerde ve magazin programlarında çıktı. Sanırım kendisi de resim derslerine başladık diye tablo yaptığı bir gönderi paylaşmış vs
Ben olsam benzerlik olması açısından Fahrünnisa'yı Demet Özdemir Aliye'yi de Yasemin Allen yapardım cuk olurdu. Resimlerini de yan yana koydum cidden benziyorlarHazalı sevmiyorum
Ama eda Ece yakışır
Hazal yerine başka birini bulsalarmış ya Alina boz miray daner yakışırdı
Bn hep ertesi gün tekrarı izliyorum aynı gün olmuyor
En iyi cast bacımdan sorulur zaten :senaristler ne anlarBen olsam benzerlik olması açısından Fahrünnisa'yı Demet Özdemir Aliye'yi de Yasemin Allen yapardım cuk olurdu. Resimlerini de yan yana koydum cidden benziyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 44258
Aaa evet çok iyi olmuşlar bn sadece şarışını düşünmüştümBen olsam benzerlik olması açısından Fahrünnisa'yı Demet Özdemir Aliye'yi de Yasemin Allen yapardım cuk olurdu. Resimlerini de yan yana koydum cidden benziyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 44258
Ayıptır söylemesi cast oluşturmada iyiyimdirEn iyi cast bacımdan sorulur zaten :senaristler ne anlarama yasemin allende çok iyi taş bebek
Aaa evet çok iyi olmuşlar bn sadece şarışını düşünmüştüm
Evet olurduAyıptır söylemesi cast oluşturmada iyiyimdir
Sarışına Eda Ece'de olur da göz rengi tutmuyor belki lensle o da uyardı