göstererek aydınlatmıs oldum sanirim :confetti:
Evet
göstererek aydınlatmıs oldum sanirim :confetti:
Dün böyle söyledim ancak akşamdan akşama belki 1 saatlik vaktimde örgümü alıyorum elime ve bir baktım ki ne göreyim:sok:başlama kısmında iki yaprak yerine ben bir yaprak başlamışım akıllı kafam birde öyle bir büyütmüştim ki hatta resmini çekip siteye ekleme hayalleri içindeydim.Günaydınlar,dün sinirlerim bozuldu,tiftikli gri ip ile yaptığım şalımın ipini değiştirdim ve yeniden başladım.
Hem iyiki de değiştirdim diyorum çünkü bu ipin örneği daha iyi gösterdi ve artık bakmadan yapıyorum,teknik aynı olunca bir de işi kapınca gerisi geliyor.:sevindirikasli:
bak en üsteki şemaya devam ediyorsun... orda zaten yazıyor 29,31,33 sıralar diye
O şemada sanırım son sıraları gösteriyor yanılmıyorsam:istebu:sonraki iki şemalar ayine sadece birinci şalın sağ tarafı gösteriliyor ikincisi şalin sol tarafı gösteriliyor... orta ilmek birinci şemada sol tarafında bilerlermiş...
sonrada en son şemaya geçiyorsun..15 sıralı şemasına... onu bitirip ilmekleri kapatıyorsun..
ablam.. seni terk etmedim.. hastanelik oldum... bu yüzden bir hafta ortada yoktum...
ama bakıyorum zoru başarmışsın :istebu:
şalin muhteşem alacak!!! rengi de çok güzel
Uzunluğu kendimiz karar verelim belki de ondan ayrı vermiş olabilirler.yok.... 66 sırasına örüyorsan sonrada son 15 sıralı şemasına geçiyorsun.. onu neden ayrı 15 sıra olarak gösterdiler de bilemiyorum...
eeeeee şalin son halini görebilecek miyim???:findikim:
sabırsızlıkta bekliyorum
bende bu arada başka bir şali biterdim.. bugün hatta sahibine verdim onu..fff: