Kızlar benimki askerde dün annesiyle 2. defa buluştuk. İlk buluşmada benimki tanıştırdı dünde ben bi cafeye davet etim sağ olsun kırmadı sabahın 8 inde geldi kadın. Geldi ama ne geliş, içinde ne var ne yok döktü. Şimdi genel olarak benimkinden başlayarak baktığımda yalan dolandan uzak mert insanlar. Sivaslı bide neyse, yani kadın bak kızım ben açık açık konuşuyorum ilk 2 yıl yanımda durun paranızı biriktirin elin adamına kira ödemeyin ben zaten yazın köyde kışın 5 ay burda durup gidiyorum. Benim evimde paranızı biriktirin kendi evinizi satın alıp öyle çıkın dedi. Allah var bana da mantıklı geldi ama asıl korktuğum şey geçimzilik olur mu huzur bozukluğu falan. Benimki 26 yaşında ben 20 benim biraz sinir ve kaprisim var onlarda hiç sevmez böyle şeyleri hani ne bileyim kafamda 1001 tane soru işareti var. Dualar ediyorum namazlarımda Allahım hayırlısını ver diye ama ne biliyim korkuyorum da bi tavsiye veren olur mu diye burada da açmak istedim. He bide şu var ki biz severek evlenicez görücü usulü olmaicak yani inşallah nasipse tabi, bi sıkıntı olursa annem babamın bana kendin ettin demelerini istemiyorum