Kafam o kadar çok bölündü ki anlatamam size, verdiğiniz cevap ve önerilerden dolayı tek tek teşekkür ederim. Şu an görünüşe bakılırsa eş adayım çok makul benim kabul edebileceğim ban a da mantıklı gelen cevaplar veriyor. Yani şöyle sen nasıl rahat edersen öyle yapalım, istersen ayrı eve çıkalım istersen annemle oturup kendi evimizi alıp öyle çıkalım. Düşündüğüm zaman kayın validemle oturup rahat rahat Allahın izniyle bana ait bi eve çıkmam mantıklı geliyor. Ama şu an o askerde gelmesine 2 ayı var işe girmesi ve bu konuların onun anne babası benim anne babam, o ve ben dahil hepimizin enine boyuna konuşmamız lazım. Zaman geçsin askerim bi sağ salim gelsin Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Ben ayrı eve çıkıp zar zor 2 kuruşla geçinip pürüz yaşadıktan sonra benim dediğim olmuş ne fayda diye düşünüyorum. Tekrar bilgilendiricem inşallah hepinizi saolun canlarım
canım bende asker yolu bekledim. Öncelikle Rabbim kavuştursun inşallah. Gelince de evlendik. Eşim ve ben şimdiye kadar bekarken kira yüzü görmemiştik. evlendik kiradayız. ama hiç sorun etmedik. kalbimiz o kadar aşkla dolu ki (maşaallah) herşey yoluna girer Rabbim yeterki sağlık versin çalışır alınır. o yüzden çok dert etme ev işini.
hakkınızda hayırlı olsun