aysegulsiraj
Yeni Üye
Asli nasilsin canim? Esime sordum sizin kaldiginiz bolgeyi bize uzakmis. Ne kadar da uzak ollsa sonucta riyadda. Turkiyenin neresindensiniz? Ben konyadan ama kibrista dogdum.
Merhaba Arkadaslar ,oncelikle boyle bir sayfa actiginiz icin sukranlarimi iletmek istiyorum.Ben evli 4 cocuk annesiyim 3 senedir misir Kahire`de kaliyorum.Misirdan Sonra Suudi arabistana yerlesmek istiyorum.Acaba bana nasil yardimci olabilirsiniz bu konu hakkinda.Benim esim genelikle Turkiye`de kaliyor ben ve cocuklarim misirda kalmaktayiz.Esimin meslegi serbest meslek.Sirf ibadetimizi yapmak icin misira geldim ama simdi ibadetimi kutsal topraklarda yapmak istiyorum acaba oraya gelip yerlesmek icin bana yardimci olabilirmisiniz ? Ailece nasil yerlesebilirim oraya yerlesmenin zor oldugunu soyluyorlar davet iznin olmasi veya esinin isi varsa orda, oylece gidebilirmisiz diyorlar.Allah rizasi icin bu konu hakkinda bana yardimci olun bende oraya gelip yerleseyim.
merhaba.arkadaşlar.
bizde birkaç ay sonra arabistanda olacağız.
orada evler nasıl?
çocukların okulları kaliteli mi?
nette hiç resim bulamadım.
Merhaba arkadaslar bende esimin isi dolayisiyla 1 aydir riyadh' da yasiyorum ve muhtemelen uzuncaa zamanda burada kalacagim gibi gorunuyor benim gibi burada yasayan arkadaslarla iletisime gecmek istiyorum dil bilmedigim icinde cok buyuk sikinti yasiyorum gun boyunca tek konusabildigim kisi esim ve arabistanda yasayan ve hic turkce bilmeyen esimin arkadasinin esi ile el kol hareketleri benimle iletisime gecerseniz cok sevinirim :aglayan: bu sekilde giderse yalniztan kafayi yiyecegim daha 1 ay bitmeden
Cok tesekkur ederim burada eminim birazda olsa yalnizligimdan uzaklasacagimdan sevgi ile kalin
Çok ama çok sevindimEsimden firsat buldukca cevrimici oluyorum tesekkur ederim bende girer girmez kabul ettim kalici ve daimi dostluklara
Kizlarrrr cok acil sorularim varrr konuya yazilmayali cok olmus insallah gorunuyodur yazdgim zaman. Bi ses verin lutfen
Benim oraya gelin gelme ihtimalim var ve korkuyorum. Bicok sorum var ama ozelden konussak ya da faceten eklesek birbirimizi