Senin Fobin Hangisi

FOBİNİZ HANGİSİ..??

• KARANLIK

Kullanılan: 12 25,0%
  • YÜKSEKLİK

Kullanılan: 6 12,5%
  • KÖPEK

Kullanılan: 10 20,8%
  • YALNIZLIK

Kullanılan: 5 10,4%
  • BİLGİSAYARSIZ KALMAK

Kullanılan: 1 2,1%
  • DİĞER--BELİRTİNİZ LÜTFEN

Kullanılan: 14 29,2%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZERENCİK

Daimi Üye
Tepki
676
ben herşeyden korkarım karanlık gökgurultusu böcekler ıyyyy bak dıyınce bıle tuhaf oldum:kptmya::kptmya:

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
bende yükseklıkten korkarım hatta gecen hastaneye gıttım bırden korku gırdı içime panıkledım eve gelınce hem ilac aldım panık atak ilacı

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bende yukseklik dicem ama ucaktan korkmam mesela...ben yuksek apartmandan bakamam,evim en fazla 2. katta olabilir, yoksa mumkun degil oturamam.denizde acilirken mesela hemen kopek baliklari gibi seyler aklima gelir bir anda donerim :) o yuzden bu yaz kalabalik olarak tekneden atladik, beraber yuzmek daha guzel :) ben deniz kenarinda buyudum ve cok acilir hatta saatlerce acikta kalirdim, ellerim burus burus cikardim sudan, kaldigimiz yerde kocaman bi balina yakalaninca urkek oldum iste, cesaretim kirildi:) baska fobim yok sanirim :)

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
köpek.....:( tam 9 tane köpek ısırdı beni aynı anda,yanımda köpek geçtimi, birde üstüme üstüme geldimi çığlık çığlığa bağırıp ağlamaya başlıyorum:(

ece

Daimi Üye
Tepki
367
canim Elma sekerim okuyunca cok uzuldum.
Bende kopekten cok korkarim ve burada neredeyse herkesin var.
parka cikmak ilk zamanlar kabus oluyordu ama zamannla astim.
Yinede en guzeli bile olsa elimi surmek su yana yaklasamam bile.
Aslinda cok korkagimdir karanliktan korkarim en cok bir keresinde lambamiz bozulmustu ,
askim butun cakmaklarini bir araya getirip arkalarindaki minik isiklari birlestirerek gece lambasi yapmisti.
Isiksiz yapamam, boceklerdende,kedidende oooo ben devam zedersem yer kalmaz herhalde en korkak benimdir..................

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
köpek.....:( tam 9 tane köpek ısırdı beni aynı anda,yanımda köpek geçtimi, birde üstüme üstüme geldimi çığlık çığlığa bağırıp ağlamaya başlıyorum:(

ooo.ğeçmiş olsun canım zor we köyü bi durum..benim fobim korku filmi izleyince tesirinde kalıyorm..off yaaaaa.

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
kesinlikle karanlık ve yalnızlık...
hele hele karanlıkta yalnız kalmak.oy allah ım ne işkence sanki herşey üstüme geliyo gibi.

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
evet nerissacim bende karanliktan korkarim.hava karardimi disari cikmak istemem.allah kimseyi yanliz birakmasin,yanlizlik ta cok zor.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
karanlık beni çok korkutuyor küçüklüğümden beri

gecenin hayırındansa gündüzün şarrini tercih ederim

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kapalı yer fobisi. Tek başıma hayatta asansöre binmem. Birileriyle bindiğimde de genelde gözlerimi kaparım:D:D

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
panık atak yuzunden sehır dısına cıkmak en buuyk korkum bılemdıgm bıyere gıtmek:(

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
ben ençok karanlıktan çünkü hemen şekiller gelir gözümün önüne sonra köpekten onu biraz aştım eşim köpek beslerdi

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Hıc oyle fobım felan yokdu.Taa kı bugeceye kadar.Ben şiddetli ruzgardan korkuyomusum bu gece anladım onuda :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar