Serbetli Tatlilarimiz Oylamaya Acildi :)

Serbetli Tatlilar

• Kullanılan toplam oy
    92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
:hhhhhh:geciktigim icin aff edin lütfen katilimci arkadaslarimdan özellikle özür dilerim:hhhhhh:

katilan tüm hamarat arkadaslarima kalpten tsk ediyorum
ayirdiklari vakit icin
verdikleri emek icin
renk katiklari icin
heycani artdirdiklari icin
görsel sölen yasatdiklari icin

oy kullanan tüm herkezede tesekkürlerimi bir borc biliyorum
gösterdikleri ilgi ve alaka icin
bu emekleri bos geri cevirmedikleri icin

:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

yine birbirinden görsel ve eminimki bi okadarda lezzetli olan göz banyosu yasadik
ellerinize emeklerinize saglik

ilk 3e giren arkadaslarin ismimlerini acikliyorum

1.ci ROSUM serbeti icinde sakli tatlisiyla:kupa:

2.ci NESRIN64 kestane sekeri tatlisiyla:kupa:

3.cü INCITANEMTUANA kadayifli süpriz sekerpare tatlisiyla:kupa:

Arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum ve yeni yarışmalarımızda görüşmek dileklerimle konuyu tebrik mesajları için açıyorum:hhhhhh:

BU BÖLÜM İÇİN EKLENEN TÜM SERBETLI TATLILARIN SAHİPLERİNİ https://www.hanimefendi.com/denenmis-...ler-ve-tatlar/ Denenmiş Lezzetler ve Tatlar BÖLÜMÜNE TATLILARINIZIN YAPILIŞI İLE EKLEMELERİNİ RİCA EDİYORUM:hhhhhh:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
1.ci ROSUM-Serbeti Icinde Sakli-26 oy
2.ci NESRIN64-Kestane Sekeri-18 oy
3.cü INCITANEMTUANA-Kadayifli Süpriz Sekerpare-17oy

GÜLLERDIYARI-Tulumba Tatlisi-13oy
DIVINITY-Sekerpare-10oy
SILADAYIM-Laz Böregi-9oy
SAHMARAN-Sekerpare-2oy
FINDIK KURDUM-Hurma Tatlisi-2oy
ASKSINSENCANSINSEN-Revani-2oy
TATLIPOZAN-Turuncu Tutkusu-1oy
K.A.Y.R.A-Hurma Tatlisi-1oy

:ask:tekrar tekrar hepinizin ellerine saglik cok tsk ederim:ask:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Birinci olan arkadaşıma öncelikle tebrikler,gerçekten bileğinin hakkı ile aldı birinciliği:kupa:
Tüm yarışmacı arkadaşlarımı tebrik ediyorum,özene bözene yaptıkları tarifleri bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyorum....Önemli olan medeni cesaret ve emek,sizler bunun fazlasını hakkı ile veriyorsunuz zaten...
Tüm tarif sahipleri lütfen burada yarışan tüm tariflerimizi https://www.hanimefendi.com/denenmis-lezzetler-ve-tatlar/ buraya eklemenizi rica ediyorum..
Tekrar herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum:hhhhhh:
Katılımları ve oyları ile destek veren tüm hanımefendilerimizede en büyük teşekkürümü sakladım,sizler olmasınız inanın bu kadar eğlenceli olmaz yarışmalarımız,iyiki varsınız canım ailem:teselli:

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
valla hanımlar hepimizin ellerine yüreklerine sağlık,
benim tatlım,sıradan şerbetli bi tatlı gibi değildi,pasta havasıda olduğu için oyumu kendi tatlıma kullandım,
ama itiraf ediyorum,aslında ben kadayıflı şekerpareye bayıldım,-hmm
görüştüüm herkesede ballandıra ballandıra anlattım,şimdi herkes benden onun tarifini bekliyor,
vee kadayıflı şekerpareyi yapanın incim olduğunu, hissettim,:eek:

tulumba tatlısını yapanında güller diyarı olduğunu kesin anladım, çünkü kendisinin çok marifetli bi hatun olduğunu daha önceki tariflerden biliyorum,zira tulumba tatlısını herkes beceremez:eek:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
benim tatlım,sıradan şerbetli bi tatlı gibi değildi,pasta havasıda olduğu için oyumu kendi tatlıma kullandım,
görüştüüm herkesede ballandıra ballandıra anlattım,şimdi herkes benden onun tarifini bekliyor,

tulumba tatlısını yapanında güller diyarı olduğunu kesin anladım, çünkü kendisinin çok marifetli bi hatun olduğunu daha önceki tariflerden biliyorum,zira tulumba tatlısını herkes beceremez:eek:

rosum öncelikle tebrik ederim canim gercekten hak ettin güzel bir tatli mutlaka deniycem cok hos görünüyor:kupa::eek:
kadayifli sekerparenin bir deyisigini bende yapiyorum onunda ne kadar leziz bir tat oldugunu biliyorum-hmm
ayrica benim icin yazdigin yorumada cok tesekkür ederim:eek:
bende 1 hafta düsündüm en iyi yaptigim tatli tulumba onunla katilmak istedim.
katilan kazanan kazanamayan herkesin ellerine emklerine saglik önemli olan katilmak sonucta herkes emek vermis bütün hanimlari kutluyorum:hhhhhh::teytey:

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
rosum öncelikle tebrik ederim canim gercekten hak ettin güzel bir tatli mutlaka deniycem cok hos görünüyor:kupa::eek:
kadayifli sekerparenin bir deyisigini bende yapiyorum onunda ne kadar leziz bir tat oldugunu biliyorum-hmm
ayrica benim icin yazdigin yorumada cok tesekkür ederim:eek:
bende 1 hafta düsündüm en iyi yaptigim tatli tulumba onunla katilmak istedim.
katilan kazanan kazanamayan herkesin ellerine emklerine saglik önemli olan katilmak sonucta herkes emek vermis bütün hanimlari kutluyorum:hhhhhh::teytey:

çok tşk ederim:eek:,bencede dene,hem şerbet,hemde krema ağır gibi görünebilir ama hafif bi tatlı ve üstüne mutlaka ceviz kullanmanı tavsiye ederim:hhhhhh:

ayrıca rica ederim cnm,gerçeği söyledim sadece:eek:
kadayıflı şekerparenin bi değişinin tarifinide rica edicem senden,foruma ekle mutlaka olur mu?:dusun:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177

:eek:hisslerine kurban olayim canim benim ilgi cektiyse tatlim ne mutlu bana insallah dener ve begenirsiniz ama yine söylüyorum cok iddaliyim bu tatlimla:eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
roşum canım tebrik ederim birtanem
nesrin abşacım kestane şekerini çok severim ve oyum sanaydı en kısa zamandada bu tarifini yapacağım
incim tanem senin olduğunu tahmin etmiştim kadayıflı şekerparenin ben senin tatlını yaptım ve harika oldu arkadaşlar tavsiye ederim

oyveren arkadaşlarımızın ellerine sağlık canımcımlarım ben busefer 6. oldum negüzel hepinize teşekkür ediyorum arkideşler hepinizi çok seviyorum canım ailemm:eek::eek::eek::eek::eek:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
roşum canım tebrik ederim birtanem
nesrin abşacım kestane şekerini çok severim ve oyum sanaydı en kısa zamandada bu tarifini yapacağım
incim tanem senin olduğunu tahmin etmiştim kadayıflı şekerparenin ben senin tatlını yaptım ve harika oldu arkadaşlar tavsiye ederim

oyveren arkadaşlarımızın ellerine sağlık canımcımlarım ben busefer 6. oldum negüzel hepinize teşekkür ediyorum arkideşler hepinizi çok seviyorum canım ailemm:eek::eek::eek::eek::eek:

birinci olamadim ama
önemli olan katilmakti zaten
fakat tarifim denenmis ve begenilmis ya
bundan daha iyi derecemi olur
ne mutlu bana
ellerine emegine saglik canim:eek:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Roşum tebrik ediyorum

Çok güzel bir tatlıydı.

Ben hamurlu tatlı hiç sevmem.
Sütlü tatlı severim kendim de zaten kabak tatlısıyla katıldım.Ama senin yaptığın tatlı beni de çok cezbetti.

Oyumu vermemek için zor tuttum ama oyumu kendime sakladım zaten tek oy almış.:dil::dil::dil::dil:

Katılan herkesi emeklerinden dolayı tebrikediyorum.:hhhhhh::hhhhhh:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
askolsun kayram
ne alaka
bende hic ödül alamadim
ama ilk defa ilk 3e girdim
kendine hic haksizlik etme
el elden üstündür
:ask::ask::ask:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
bende ödül istiyorum banane ya hep sonuncu oluyorum çokmu beceriksizim daha gelmem davosa

tebrikler arkadaşlar

kayra cigim üzülme canim bende her yarismaya katiliyorum ama daha ilk 3 e bile giremedim:dusun:
olsun canim maksat muhabbetönemli olan katilmak:eek:
yarisma katagorisi belli olunca hemen düsünmeye basliyorum ne yapsam ne yapsam:dusun:
ama her ne kadar basari gösteremesemde genede katiliyorum yenilen pehlivan gürese doymazmis hihih:D

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
canim sahmarana yaz
sahmaran adminimize bildirdimi
sayin adminimiz ödülünü takar
biz yapamiyoruz cünkü

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm gonulden tbrk edıyorum senı
oy verdıgm tatlı bırıncı olmus nam nam nam :D
oh sende aldım madalyayı darısı basımıza:D
emegıne yuregıne saglık:sarilma:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar