G
GurbetGuzeli
Misafir
Pki bekliyorum
harika düsünülmüs yarismalardan biri daha
kessinlikle cok renk katar ve cok ses getirir
dilerim ki bol katilimci olur
maksat eglenmek muhabbet olsun yeterki
ama cok fazla umutlu diilim acikcasi
her yarismamizda oldugu gibi malesef az katilimci olur kessin
geneldede hep aynilari olur
buraya bir sey eklemek istiyorum canim bendeyna3Merhaba kızlar :cee
Var mısınız hep birlikte kendi starımızı seçelim?
İlk ses yarışmamız olacağı için tam olarak bir müzik türü belirlemek istemiyorum.
:sarki::sarki::sarki:Google'dan bi çok müzik bulabilir kendi bilgisayarımızdaki basit bir programla ses kaydediciyle kendi şarkımızı söyleyebiliriz değil mi :sarki::sarki::sarki:
Hiçbirimiz profosyonel süper şeyler beklemiyoruz önemli olan hep birlikte eğlenmek
Yokmu aramızda bu eğlenceye dahil olmak isteyenler
Yeterli katılım olduğunda yöneticilerimizinde onayını alarak yarışmayı başlatalım hep birlikte,ne kadar çok kişi o kadar eğlence :dj:halayynaayna5
Hiç bilmeyen arkadaşlarım için ses kaydının yapılışını anlatıyorum canlar.
Tabi bunun için masa üstü bilgisayarımız varsa eğer mikrofon gerekli fakat görüntülü konuşma için kullandığımız kamerada işimizi çok rahat görecektir :dertli:
Bilgisayarın arkasında pembe bi giriş olacak genelde bunları oraya takarız takılıysa da dokunmayın sakın
Hoparlörümüzde takılı olmalı :cikolata:
Müziğimizi google amcaya arattık indirdik:deli:
("Müzik altyapısı" yazınca çıkan sitelerden indirebilirsiniz istediğinizi)
Sonra müziğimizi winamp yada windows media player ile açmaya hazır hale getiriyoruz :lilav:
Daha sonra ses kaydedicisini açmamız gerekiyo tabi
Bunun için Başlat- Tüm Programlar-Donatılar-Eğlence-Ses kaydedicisi yolunu kullanıyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sonra karşımıza kaydedici çıkıyor:cee
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yalnız ses kaydedicisi sadece 1dklık kayıt yapıyor
ee bizimde şarkılar 3-4 dk sürüyor-ciko
bunun için kayıt tuşuna basıp bi dk dolmasını bekliyoruz sonra sonuna gelince tekrardan başa getiriyoruz okumuzu kayıt tuşuna basıyoruz ard arda
4 dk mesela 4 kere 1dklık kaydediyoruz ve oluyor 4 dk
sonra başlıyoruz kaydımızı gerçekleştirmeye artık tekrardan oku başa alıyoruz 4dlık kayıt gerçekleşecek tabi müziğimizide açıyoruz önümüzde mikrofon yada kamera başlıyoruz şarkımızı söylemeye :sarki::sarki::sarki:
Kayıt gerçekleşti ve bunun bana gönderilmesi gerekiyo eee albümü nasıl çıkarcaz yoksa
imageshack'a kaydetmek için napcaz peki?
mageshack açılı resimler/videolar seçiliyken browse tıkladınızZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
istediğimiz videoyu bulup aça tıklıyoruz o yükleniyo kendisi
yüklenince ilk linki yada forum kodu yazan yeri kopyalayıp bana gönderiyorsunuz işte bu kadar
böyle çok teferrüatlı gibi anlattım ama göründüğü kadar zor ve zaman alacak bişey değil kızlar hepinizin ses kaydını sabırsızlıkla bekliyorum yavrularım :1:
ses kaydından sonra dosyayı videoya çevirmemiz gerekiyo kızlar o şekilde yükleniyo. isterseniz video yapmayı anlatayım yada ben mail adresi vereyim özelden ordan atın siz bilirsiniz :lilav:
elisim şimdilik katılacak olanlar
Lilav
ayser
zuzu44
TheOriginal
gurbetgüzeli
bunlar büyük ihtimal katılcak olanlar
kuseyen de katılcak inşallah
bende katılırım belki sesim pek iyi değil ama olsun
gurbet güzelim anlatayım canım biraz zaman alcak ama bekleyin:sirin:
iyi varmis bayagii sütüdyoya sik sik girerim hatiriniz icinnn
kizlar aslinda katogori belirlesedik yaa
iyi olurdu
türkü
sanat muzigi
arebesk
pop
iltifat ediyosun canimkızlar ilk şarkımız gurbetgüzelinden geldi:sila:
meğer ne cevherler varmış içimizde bayıldım yaa:1:
içten söylüyorum gerçekten abartı değil bu:sirin:
gurbetgüzelim bu kayıtla katılıyorsun değilmi yarışmaya
hadi bakalım başka yokmu kızlarZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu adresede şarkınızı yükleyerek linki bana atabilirsiniz
metiscim gun tayin et o zaman katilim olur
ben katılmayı çok isterim ama nasıl yapıcam bilmiyorum