BAL KÖPÜĞÜ
Daimi Üye
etiketlemiştim ama görmemiş galiba-alkis
Bazılarınız romantik bakıyor,bazılarınız da işten gelmiş yorulmuş, diyerek kutsallaştırıyor ama ben bu bakış açısıyla bakamıyorum.
Hatta biraz feminist damarım kabardı şu an:nazo:
belki fantazi anlayışı öyledir dimi @bitterim_im:ko
Kuzu @bitter_im konuyla ilgili görüşler ini alalım
Ben babamın ayaklarını yıkamadım uleyn o kim oluyor dünün b.ku :gul:
kızdırmayın bitteri
Tepenize çıkarmayın herüfleride öyle can cim diyerek
demi @nk83 :gul:
:ko:ko:koAyyy bizim kız esmiş geçmiş öldüm gülmekten :ko:ko:ko
Ezdirmeyin uleen :kahkaha: ay bitter çok alemsin ya :nazo:
Yasin ayaklarımı yıka diyecekte bitoş yıkamayacak öyle mı @bitter_im
Yıkamayacak tabi o artık ancak avucunu yalar değilmi bitter
Ne yaptın @Aşk Sancısı @bitter_im duymasın bu dediğini
aaa yanlış bırsey mi didim yoksam :acep: @bitter_im vurcak mı beni şimdi :confetti:
aa bitterim bayagı çoşmuş :confetti:
erkek düşmanı hatun
kız kıyamam ben kocama yıkarım tabiki ama oda istemesını bildikten sonra her yerını yıkarım ben onun oyy :nazo:
Hee sen yıkadın yaniHer zaman yıkamıyoruz zaten kırk yılda bi kere istedi yıkaım o kadar olum sende:saplak:
:gul::gul: sorma gaza geldiydim :kahkaha::ko:ko:koAyyy bizim kız esmiş geçmiş öldüm gülmekten :ko:ko:ko
Ezdirmeyin uleen :kahkaha: ay bitter çok alemsin ya :nazo:
Yıkamam alttaki bacım cevabınıda vermiş :hihh:Yasin ayaklarımı yıka diyecekte bitoş yıkamayacak öyle mı @bitter_im
Aynen öyle bacım avcunu yalasın :hihh:Yıkamayacak tabi o artık ancak avucunu yalar değilmi bitter
Kesin bitti başka aşklara yelken açtım :gul:Kesin bitti mi bu kez emin misin nkm:derdimcok:
Tobeeeee kız kendine gel nişanlısın sen azıcık agır olyıkarım tabiki yerım ayaklarını onun :ko
Duydum gördümNe yaptın @Aşk Sancısı @bitter_im duymasın bu dediğini
:nazo:Okusana bi önceki sayfadaki mesajlarını Bitoşun:ko
Yıka yıka yarın birgün zırlarsan hiç gelme siteye aaaa kocam bana şöyle böyle etti diyeaa bitterim bayagı çoşmuş :confetti:
erkek düşmanı hatun
kız kıyamam ben kocama yıkarım tabiki ama oda istemesını bildikten sonra her yerını yıkarım ben onun oyy :nazo:
Bitoşşş @bitter_im bu hatun evlenmeden böyleyse eyvahlar olsun:ko
@Aşk Sancısı bi @datlu sapuk umuz vardı ah o olacaktı ki şmdi bak nasıl takılırdı sana:beyazbayrak:
Kesin bitti mi bu kez emin misin nkm:derdimcok:
yıkarım tabiki yerım ayaklarını onun :ko
Bence bitti ama hele bitmesin topuklu ayakkabılarımla kovalarım onu
Ne yaptın Aşk Sancısı Bu konuda münazara istiyorum nkkondacılık damarım kabardı yok öyle ayak mayak yıkamak