Sevdiğinizin Geçmişi Önemli Midir??

Sevdiğinizin Geçmişi Önemli Midir??

• Kullanılan toplam oy
    48
Tepki
914
geçmişi önemli tabi ama geçmişinden kasıt kaç sevgilisi olduğu filan ise o konular çok da önemli değil ..hayatına birileri girmiş olabilir ...normal bir durum ...ama onun da boyutuönemli ...hayatına biri girdi diye gayrı meşru olmamalı .. katil hırsız vs gibi bir geçmişi de olamaz ...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Nasıl bir geçmiş olduğuna bağlı :panter: adam sabıkalıdır,kaçıktır ne bileyim dolandırıcılık yapmıştır falan aman canım benim için geçmişi önemli değil diyemem yani sonuçta iş ciddiye binince kendine eş çocuğunada düzgün bir baba olduğuna emin olmalısın (annem gibi konuştum :gul: )

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
elbette önemli ama kısmen.
geçmişte nasılsa şimdide aynı şekilde izlerini taşıyabilir geçmişinin.
ama tabiki değiştirmek biz bayanların elinde -hmm

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Sevdiğim insanın bana geçmişini anlatmasını isterim ama geçmişi için onu yargılamam benim için önemli olan dürüstlüktür yaptıysam yaptım yapmadıysam yapmadım demelidir..

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Evet önemlidir çünkü insanın her zaman geçmişi bir şekilde önüne çıkar .. Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur.. Neler yaşadığı nasıl bir hayatı olduğu elbette ki önemli benim için...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kesinlikle bilmek isterim ama yargılamam, sorgulamam.(yüzkızartıcı durumlar haric, cana kast,taciz vb gibi) bu sevdigimden ziyade tüm sevdiklerim içinde gecerlidir. Allah bilir gerisini onla arasında iiside ona kötüsü de..

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
önemlidir tabiki belki gecmişinde yaşadıgı birşey illerde karşımıza cıkıcak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar