Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
de get yoluna hasta mısın ne ben nete girerim kötü bişey yapmıyorum ya bana güvenmiyosan kapı orda derdim:))

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
yok ya zasten o yasaklayan erkekler varya kendileri kötü yerlere giriyolar sohbetti kızlardı sonrada sevgililerine eşlerine yasaklıyolar tabiki aşırıysa uyarabilir ama girip girmeme karışamaz

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben hep buna kızmışımdır sevmek demek o kişiye kısıtlama hakkı getirmez hiç bir konuda zaten seni seviyorsa karşındaki seni üzecek bir durum yapmaz diye düşünüyorum

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
boyle bı kısıtlamaya 3 senedır boyun egmıyorum azııck tavız
sonra neler gelır arkasından hıc kusura bakmasın boyle kabul ederse edeer:sigara:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben girince birşey mi yapıyorum ki:dusun: Herkesi kendi sanmasın bu erkekler:kizdim:

OP
R

Rosie

Misafir
annem değil babam değil bana karışamaz ayrılırdım. öyle diyebilecek biri zaten benim sevgilim olamaz

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
İlk önce sebebini sorardım sonra mantıklı açıklama yaparsa ve mantığıma uyarsa neden olmasın.Tabi ki bu işin bir mantıklı açıklaması olamaz.Hadi kocamı ihmal etsem nete giriyorum diye haklı ama herşeyi dengeli yaptım mı sorun olmaz

OP
H

Hera

Misafir
Çok çocukça bir durum kocasını eşini ihmal ediyorsa adam da delirir haklı olrak ama onun dışında laf söyleyemez komik bir durum bu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar