Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
hmm hiç düşünmedim çok saçma bi soru olmuş bence sende girme madem derim bilgisayar bölümü mezunu olduğu için bilgisayar onun parçası gibi birşey oyüzden hemen vazgeçer bu karardan :cokkomik:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
benimki kıskancak bişey bulursa diyebilir bi süre girmem gizli iş yapmam asla ama sonra ikna ederim heralde ay demesin yaaa:cokkomik:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Neden böyle bişey istediğini sorarım saçmalarsa saçmaladığını uygun bir dille anlatırım olay çözülür :)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Karışmazda eğer böyle bir varsayım göze alırsak,

tatlı dille hallederim o da kıramaz beni zaten..
Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkartır ayooolll....

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
böyle mantıksız, güven eksikliği yaşayan adamla ne işim var benim der ve yol veririm.:dertli:

ece21

Aktif Üye
Tepki
216
sebebini sorarım eger mantıklı gelirse girmem ama beyimizin canı öyle istiyor diye de istedigini yapacak biri değilim:1::1:

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
kendisinin durumuna bağlı bana girme deyipte kendisi saatlerce masa başında otuırursa yapmam yani

AGAC

Yeni Üye
Tepki
1
sevginin ölçüsü yoktur.-beni seviyorsan net'e girmezsin.-ben seni seviyorum ama netide seviyorum.?

sevgiyi şartlara bağlarsak olmaz beni seviyorsan falan arkadaşınla görüşme ,şunu yap bunu yapma ,bunu sev bunu terket demek aslında kişiyi yönetmektir.efemmm kimler yönetilir ?

beni seven beni tercihlerimle kabul ederse hem herşey makul olur hemde gerçekten has bir sevgi ortaya çıkmış olur.

heriki tarafında aynı şartlarla şantaj yaptığını düşünsenize ,ortaya ne çok yalan dolan entrika çıkıyor.sevgilimmmm beni seviyorsan sigara içme- tamam aşkım .ilk fırsatta bir tane içmeliyim nasılsa onun olmadığı alan çokkkkkk.

anlayana sivri sinek saz anlamayana internet bile azzzzzz
selametle...:zopa:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
sevgilide kim oluyor ki bana karışıyo.. nete girmeyecekmişim..:böö:

Recaa

Yeni Üye
Tepki
4
seven sevdiğinin sevmediği şeyleri yapıyorsa kalbini kontrol etmeli..bunu yasaklama olarak görmemeli.herşeye hayır denilmiyorsa ki herkesin sevdiğinden bir iki istemediği şeyler olabilir bunlardan biride internet ise girmezdim..ölürmüyüm bağlanmazsam...interneti tehlikeli bulanlar var.etraftan görüyoruz vakit geçirmek için takılırken bian gaflet edip yanlış hoş oşmayan şeyler oluyo.oyüzden (yanlışa yakın yerlerde duran doğrular var..boş meşguliyeti olmayan birinin interneti sevmesi gibi)uçurumun kenarındaki çiçeklere değilde bahçedeki çiçeklerle meşgul olmak daha iyi değilmi. hayatın içiyle..

cigdem_1982

Yeni Üye
Tepki
12
internete girmeyi engellemek bence saçma bir düşünce. yani iyi ve kötü yönleri var evet ama kişiler iyi ve kötüyü ayırtedebildikten sonra problem yok. Kesinlikle bunu kabul etmezdim.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
"Normal" bir insanın böyle birşey teklif edececeğini sanmıyorum çok saçma

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
:) herhangi bir şeyi yasaklamayı sevgi ölçüsü olarak gören sığ insanlardan kaldı mı ya :) daha neler! beni seviyorsan dns ayarlarını değiştirmezsin desek heheh :D

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
seven sevdiğinin sevmediği şeyleri yapıyorsa kalbini kontrol etmeli..bunu yasaklama olarak görmemeli.herşeye hayır denilmiyorsa ki herkesin sevdiğinden bir iki istemediği şeyler olabilir bunlardan biride internet ise girmezdim..ölürmüyüm bağlanmazsam...interneti tehlikeli bulanlar var.etraftan görüyoruz vakit geçirmek için takılırken bian gaflet edip yanlış hoş oşmayan şeyler oluyo.oyüzden (yanlışa yakın yerlerde duran doğrular var..boş meşguliyeti olmayan birinin interneti sevmesi gibi)uçurumun kenarındaki çiçeklere değilde bahçedeki çiçeklerle meşgul olmak daha iyi değilmi. hayatın içiyle..

görüşünüze saygı duymakla birlikte katılmadığımı söylemek istedim :) birgün sevdiğiniz insan "bahçede ki çiçekleri" de yasaklarsa aynı pollyannacılıkla yaklaşabilecek misiniz? sorun ölüp-ölmemek değil zaten.. sorun aradaki güven.. sevdiğim insan bana interneti yasaklasa ilk önce güveninden daha sonra güvenimden şüphe ederim!! kaldı ki insanlarda ki otokontrol sisteminin, onları yanlış-doğru ayrımına götüreceğini düşünüyorum.. bu gerek internet için, gerekse alışverişe giderken yolda bindiğimiz toplu taşıma için.. :)

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
güvenmezse der bence onu..benim eşimin güveni sonsuz olduğu için soru yok yani...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar