Sevgiliniz/eşiniz cüzdanında teyze/hala kızının fotosunu taşısa ne derdiniz?

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
selam hanımlar, bi konuda yardım almak istiyorum herkesin yorumu çok önemli
bi, arkadaşım var yeni evlendi, eşiylede 2 yıldır filört ettiler. arkadaşım eşinin cüzdanında teyzesinin kızının fotosunu görmüş ilk başta önemsememiş ama çok kıskanç olduğu için çıkarmasını rica etmiş eşi kabul etmemiş o benim için önemli çıkartamam durucak demiş. oda bi daha konuyu açmadı ama içine attı bu sefer şüphelenmeye başladı kızda dulmuş, arkadaşım şu an hamile geçen aynı konu yine açılmış eşi yine bağırıp çağırıp terslemiş kız üzüntüden çocunu düşürcek nerdeyse bi foto için bana sordu anlam veremedim. yorumlarınızı bekliyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Önce Allah o resmi taşıyana akıl fikir versin derim.Ben gençliğimde çok kıskançtım ağlar zırlardım belki ama o resmide taşıtmazdım şimdi olsa ya resim ya ben derim hiç kabul edilcek bir durum değil.
Üçtane aslan kardeşim var beni başlarında taşırlar ama cüzdanlarında resmimi taşımazlar.tanıyan var tanımayan var komik olurlar bilmem anlatabildimmi.:kahve:
Birde bu vatandaş ne kadar cahilki hamile eşe bağırıp suçunu kapatmaya çalışıyor.Bari iyilikle izah et .Hem suçlu hem güçlü.Yalnız şu varki birgün kendide bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp utanacak.İşallah tez zamanda anlar.

Tepki
8.216
Bence çok üstünde durulacak bi konu değil tabi eşinin kuzeni ile yakınlık derecesi önemlidir. Mesela eşi kızkardeşinin fotosunu taşısa birşey demeye hakkı yoktur belki kuzenini de öyle görüyo olabilir fakat adamın da üstelemesi yerine güzelce onu ortada bişey olmadığını çok sorun olacaksa çıkartabileceğini söylemesi gerekiyor bence.
Ama eşi üstelemiş ve bu çıkmayacak diye karşı gelmişse de insanın kafası karışır tabiki :dertli:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ayy sinir oldum yaaa...
Hamile eşine o resim müsvettesi yüzünden mi böyle davranıyor of türkiye of türkiye erkekleri ne diyim
Allah ıslah eylesin arkadaşının işi zor.
Allah yardımcısı olsun.
Üstelikte dulmuş kız ne diyim ya Allah akıl fikir versin.

OP
tuana

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
zaten kafamı bozan şey arasında bişey yoksa ve kız kardeşi gibi görsede neden eşinin üzüldüğünü bile bile inatla taşıyo senden daha kıymetli değil deyip çıkarsa ne olur

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
selam hanımlar, bi konuda yardım almak istiyorum herkesin yorumu çok önemli
bi, arkadaşım var yeni evlendi, eşiylede 2 yıldır filört ettiler. arkadaşım eşinin cüzdanında teyzesinin kızının fotosunu görmüş ilk başta önemsememiş ama çok kıskanç olduğu için çıkarmasını rica etmiş eşi kabul etmemiş o benim için önemli çıkartamam durucak demiş. oda bi daha konuyu açmadı ama içine attı bu sefer şüphelenmeye başladı kızda dulmuş, arkadaşım şu an hamile geçen aynı konu yine açılmış eşi yine bağırıp çağırıp terslemiş kız üzüntüden çocunu düşürcek nerdeyse bi foto için bana sordu anlam veremedim. yorumlarınızı bekliyorum

nasıl ya. anlam verilmeyecek ne varki. adamın cüzdanında kızın resmi ne alaka. herşey açık ve ortada. adamda da yüzsüzlüğe bak. aşmış valla. kaldır o resmi diyen eşe hayır diyor birde.. tersliyor birde. ben o evden o adamı şöyle bir topuklarım.yeni zelandaya kadar uçar valla..işin şakası bence tavrını koysun...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
nasıl ya. anlam verilmeyecek ne varki. adamın cüzdanında kızın resmi ne alaka. herşey açık ve ortada. adamda da yüzsüzlüğe bak. aşmış valla. kaldır o resmi diyen eşe hayır diyor birde.. tersliyor birde. ben o evden o adamı şöyle bir topuklarım.yeni zelandaya kadar uçar valla..işin şakası bence tavrını koysun...

aynen valla ne alaka dicem kel alaka kimse akraba kızının fotosunu durduk yere taşımaz eşin çıkart diyosa inatlaşmazsın eskiden kalmış öyle tamam çıkartırım senden kıymetlimi dersin tabi adamsan kızdım yaaa

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
yani çocuk olsa hadi diyeceğimkki bir derece.. 5, 6 yaşında..... .ama koca kadının resminin ne işi var adamda.. .. .. çünkü gerçekten olay belli .çokta açık ve seçik. arkadaşın aldatılıyor . üzgünüm.
benim 2ci ağabeyim dediğim bendedn oldukçada büyükk teyze oğlum var. o benim resmimi taşısa cüzdanında ben bile rahatsız olurum ki böyle bir şey olmaz. normal değil çünkü..

G

guzelcem

Misafir
HÜRREM KANUNİYE bile restini çekdi ya ben -yada ukraynalı kızlar dedi, düşünün ki hiç bir kadın kaldıramaz ne resmini ne de kendisini:acep::uzgun:bence asla taviz vermesin:zopa:kendisinden bebeğinden bile vazgeçsin canısı eşinin gözünü korkutsun KANUNİ bile HÜRREMDEN korktu ve HÜRREMİ çok sevdiğini gösterdi:lilav:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
hem yeni evli olacam ki eski evlide olsam hiç farketmez :lala:
kesin altından bişryeler çıkacaktır
bu resmin
hadi diyelim ki gerçekten çok masum duygularla bu resim o cüzdanda ama o adamın zaten karısına hiç saygısı yok ki
böyle tiplerden herşey beklenir

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende olsam ayni tepkiyi verirdim :2:
ama sanirim eside gurur yapmis belkide kadinin uslubundan kaynakli :sinifsinif:
mesela bende öyleyim biri bana rica etse yapmicagim sey yoktur ama mecburmusum gibi emretse yapcagim varsada yapmam:3:
kadin bu konuyu kapatsin zamanla kocasi cikaricaktir bence

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
bende olsam ayni tepkiyi verirdim :2:
ama sanirim eside gurur yapmis belkide kadinin uslubundan kaynakli :sinifsinif:
mesela bende öyleyim biri bana rica etse yapmicagim sey yoktur ama mecburmusum gibi emretse yapcagim varsada yapmam:3:
kadin bu konuyu kapatsin zamanla kocasi cikaricaktir bence

böyle bir konuda inatlaşma olur mu lilav
adam resemn saygısız birisi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar