Sevgiliniz/eşiniz cüzdanında teyze/hala kızının fotosunu taşısa ne derdiniz?

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
bende olsam ayni tepkiyi verirdim :2:
ama sanirim eside gurur yapmis belkide kadinin uslubundan kaynakli :sinifsinif:
mesela bende öyleyim biri bana rica etse yapmicagim sey yoktur ama mecburmusum gibi emretse yapcagim varsada yapmam:3:
kadin bu konuyu kapatsin zamanla kocasi cikaricaktir bence

Lilav'a katılıyorum bir noktada. Kadın çok emrivaki bir şekilde söylediyse belki erkeklik damarı tutmuştur adamın. Bu konuda bir süre sessiz kalıp beklemesi daha mantıklı geldi bana da. Ancak; bir fotoğraf için hamile karısına bağırıp onu üzmesi tam bir terbiyesizlik.

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
nasıl ya. anlam verilmeyecek ne varki. adamın cüzdanında kızın resmi ne alaka. herşey açık ve ortada. adamda da yüzsüzlüğe bak. aşmış valla. kaldır o resmi diyen eşe hayır diyor birde.. tersliyor birde. ben o evden o adamı şöyle bir topuklarım.yeni zelandaya kadar uçar valla..işin şakası bence tavrını koysun...

koptum ablacım gülmekten yaa allah senin eline düşürmesin :cokkomik:
şaka bi yana eger o cüzdanda durması gereken bi foto warsa tabikide benim fotom olmalıı :lala: saçma yanii ya bişeyler yaşadılar daha öncesinde yada hala bişeyler war içinde we daha öncesinde yokmuymuş 2 senedr flört etmişler madem hiçmi görmemiş cüzdanında fotoyuu walla bn olsamda asla konşmam o foto ordan yok olana kadar hatta ne yapar ne eder onun gözü önünde paramparça ederim o fotoyu:lala::lala:tawiz tawiz getirir canım kesinlikle yumuşak dawranmasın bence ilerde daha kötü şeyler olabilir...:lala:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
evli bir erkek başka bir kadının fotosunu cebinde niye taşısın ki?
zamanında aralarında birşeyler geçmiş olmalı,hala unutamamış ki taşıyo.
ben olsam çoktan çıkartmıştım o resmi..

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
valla bu işin hiçte iyi düşünecek bir yanı yok.O yüzsüzlüğü ele almış ve KABULLENMESİNİ BEKLİYOR.alışsın diyor yarın birgünde evine gitse akşam gelmese yadırgamayacak arkadaşın.Çünkü beynini ona hazırlatıyor adam.Allah kahretsin ki o adamı bir de çocuğunu taşıyan kadına ne yapıyor.Bari hamileyken yapma.Aklı halen onda kalmış demek ki.Aynı şekilde bende dayımın oğlunun resmini taşısam, sende çıkar desen bende sana kızsam ne dersin desin kocasına.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
kafayı yiyecem yaaa ne insanlar var böyle.Kıyamet yaklaştı galiba.Madem başkalarında akılları kaldı bu insanların ,neden bir başkasının canını yakıyorlar.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Bence onun resmini alıp çıkarsın,sonrada kendi resmini koysun oraya ve adam birşey dediğinde desin ki orda olması gereken benim resmimdi.

OP
tuana

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
çıktıkları dönem cüzdanını karıştıramadığı için görmememiş anca evlenince görmüş çıkarmasını rica etmiş sonra sert bi dille uyarmış ama nafile. kıza sen fesatsın diyormuş o benim büyüğüm çocukluğum yanında geçti teyze gibi severim diyormuş aralarında bişi geçti geçmedi bilinmes günahıını alamam ama arkadaşım bu konuya fazlasıyla takmış durumda bende dedim o çıkamrıyorsa sen yırtıp at diye ama eşi çok sinirlenip inat gider diye yapamıyor. ha bide arkadaşım kendi erkek kardeşiyle azıcık samimi olsa eşi kıskanıp uyarıyor kendisi okadar kıskanç ama kendi teyzekızına sarılıp öpmeyi biliyor. of kınamak istemiyorum ne zaman arkadaşımın eşini kınasam benim sevgilimde yaptı aynısını

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.920
Sadece hala kızı/teyze kızının resmi mi var o biraz tuhaf ya ne alaka cüzdanda taşısınki alakasız bir durum sanki :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar