Sevgiliniz istiyor diye tarzınızı değiştirir misiniz?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ben evlenmeden önce ; çok spor giyinen,kot pantolon,spor ayakkabıdan vazgeçemeyen ben.....
Şu an ise her gün bir takım elbise giymek zorundayım,etek yada elbise yani işim gereği böyle giyiniyorum..Eşimde bana ayak uyduruyor yada işimiz gereği böyle kalsik takılmak zorundayız..
Spor giyindiğimiz gün çok nadirdir..Bu bakış açıcı çok farklıdır..
Ancak eşiniz yada sevgiliniz size dediki,bu eteği yada şu gömleği giyme..Yada şu küpeyi takma derse tepkiniz ne olur?Onun için tarzınızı değiştirirmisiniz,yoksa ona inat giyinmeye devam mı edersiniz?

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Bence bir bayan evli yada bekar farketmez,kendine yakışanı ve eşi yada sevgilisi tarafından uyarılmadan kıyafetine dikkat etmesi gerekir. Kendini bilen bir bayan zaten hangi ortamda ne giyeceğini bilir.Ben böyle düşünüyorum.Paylaşımın için teşekkürler.

benim dünyam

Aktif Üye
Tepki
131
bende her zaman giyimime dikkat ederim...ama hiç bi zaman eşim şunu giy bunu giy dememiştir...dedirtmem o fırsatı vermedim hiç bir zaman...nerde ne giyeceğimi bilirim...

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
bazen benım goremedıklerımı esımın gormesı ve dıkkat etmesı hosuma gıder.zaten esım kendısı ıstedıgı ıcın kıyafetlerımı degıstırmemıde ıstemez.bende onunkılere karısmam.sadece bırbırımıze onerılerde bulunuruz....

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
eşim karışıt benım kıyafetlerime biz bazan bu konuda tartışırız eşimle ama sonuçta yine benım istediyim olur

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
hosuma gıden bısekılde ısterse seve seve ama mutlu olmucagım bır sekıle sokarsa mutlu olamam boyle kabul etmelı hafıf rutuslarla -hmm

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
söyleki gecerli bir sebebi olmasi lazim
ha derki cok fazla dekolte yada cok kisa hay hay basim gözüm üstüne
ama onun disinda asla
esim mesela özellikle takilarda zarif ve kibar tarzi sever
bende tam tersi tasli masli koca koca olucak
saolsun saygisi sonsuz hatta daha bugün konusuldu
kendini nasil rahat hissedersen öyle tak diye
ama onun aldigi takilarida cok seviyorum

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benim giyimde karışabileceği bişey yok zaten ama benim dikkat etmediğim küçük ayrıntıları hatırlatırsa bana görede gerekliyse düzeltmeye çalışırım tabi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Eşim giyimime karışmaz. Zaten ben nerde ne giyileceğini bilirim. Mesela onsuz kısa etek giymem:D Askılı, dekolte bir kıyafet giymem.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
degıstırırım acık bır bayandım kapandım esım ıstedı dıye ama klasık spor farketmez hepsını gıyerım

bende açıktım bekarken
eşimle nişanlıyken sordum dedi kendi arzun bilir ama pantolon giymeni istemem dedi
evlendik kendi isteğimle kapandım
bir kaç ay pantolon giymedim
rahat oldugundan kıyafetlerimide uydurduğumdan eşimin göz zevkine hoş geldiki şimdi kendisi bana pantolon alıyor kumaş kot fark etmiyor
yakıştırdığın için giydiğin kıyafetleri kendine iyi duruyor
bazen sorar bana bugün bir yeremi gittin diye zarif ve alımlı giyindiğimden evde
arada kıskançlıkda yaptığını seziyorum

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
fazla gösterişli ve açık değilse karışmaz tabi yerine göre zaten pazara markete giderken dikkat ederim ama gezmeğe gidiyosak beraber şık olamak isterim zaten insan bi günde değişmiyo zaman içinde hepimiz değişiyoruz

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esım kıskancın psıkopatı :D allahtan ben onun ıstedıgı tarzda bırıydım beynımız bu konuda cok ıyı uyusuyo yoksa tarz marz degısmem neysem oyum dar gıyınmem tesetturlu olduugm ıcn kendıme dıkkat ederım ama boyle bırı olmuyaydım esımle her gun bol eksın cıkardı :D
ınsan nasıl raaht hıssedıyorsa oyle gıyınmelı es ıcın tarz degsıtrmek mutlu etmezkı kımseyı ev ıcerısnde ıstedıgı olsun ama dısarda hekres kendı rahat tercıhınde kalmalı :eek:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sevgilim için tarzımı değiştirmem o benim bir parçamdır sevgilimde buna müdahale edemez -kizgin

ama gelellim bugüne eşim için bazı tarz değişiklikleri yaptım büstüer hiç sevmez giymiyorum mini şort ,askısız elbise yani biraz kapandım eşim istiyor diye aman onun canı sağolsun:hanimgul:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
esimle zevklerimiz uyuyor. alis verise gittigim zaman bazen o bana bazen ben ona kiyafet secip yorumumuzu yapariz. sevgilim degilde esim icin dikkat ederim :ask:

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
:kahve:sevgiliyken karışmıyordu evlenice karışmya başladı ister isteme daha dikkat edip srun olmasın diye istediği tarzda giyinmeye calışıyorum.ama şimdiki aklım olsa giç karıştırmazdım ve yapmazdım.ama şimdide kendim alıştım işimizde erkekler iç içe olunca ister istem dikkat ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar