Sevgiliniz istiyor diye tarzınızı değiştirir misiniz?

reyyanduha

Aktif Üye
Tepki
170
Bence bir bayan evli yada bekar farketmez,kendine yakışanı ve eşi yada sevgilisi tarafından uyarılmadan kıyafetine dikkat etmesi gerekir. Kendini bilen bir bayan zaten hangi ortamda ne giyeceğini bilir.Ben böyle düşünüyorum.Paylaşımın için teşekkürler.

katılıyorum canım

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
eşim kısa saç sever yıllarca onun istediği modelde kestiriyordum ama artık ben nasıl beğeniyorsam öyle dedim ve uzattım çokda iyi oldu :D

illaki düşüncelerini dikkate alırım ama önce kendi düşüncelerim geliyor eskidik heralde :D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bu konularda erkeklere fazla taviz vermeye gelmiyor bir isteğini yapınca beş şey daha istiyolar:)

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
ne daha once sevgılım ıstedı dıye ne de sımdı esım ıstıyor dıye gıyım tarzımdan ya da kendımden odun vermedım :dertli: benı ısteyen begenen oldugum gıbı ıstesın begensın kımseye kendımı begendırmek zorunlulugu hıssetmedım :eller: ve kaldı kı nerde nasıl gıyınecegımı bıldıgımı dusunuyorum bu konuda esımle de zaten hıc karsı karsıya gelememısızdır gıyım kıyafet konusunda ..:eek:

R

Rosie

Misafir
tabi ki hayır.hiçbir şeyime karışamaz.giyimim hakkında özellikle.kabul ediyorsa her halimle kabul edecek.

N

NilayG

Misafir
bencede bir kadın kendine yakışanı en iyisi kendisi bilir ama ilişkilerin karşılıklı olduğunu düşünürsek ve aradaki aşkında büyük olduğunu farzedersek bazı tavizler verilebilir gibi me geliyor.:panter:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bazı şeyleri dinlerim ama vazgeçemicem şeyler var o konularda asla karıştırmam
mesela ben kokoşum ama o spor giyinmemi istiyo arada sırada göstermelik giyerim okadar-ciko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Birşeyi sadece kendim istiyorsam yada mantıklı buluyorsam yaparım ekstra müdahalelerden hoşlanmam (küçüklüğümden beri öyleyim :eek:ys:) tarzım değilde bir anda kişiye tavrım değişebilir :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar