Sevgilinizin/eşinizin tlf. rehberinde aşkım diye bir kayıt gördünüz? Siz değilsiniz?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
ohoo bu konular varya benı tlf kurcalayacak durumada getırecek sonunda ya hayırlısı:dil:

Ayy napacam hemen gıder bıı kahve yaparım kendıme hanı bana der o da muhtemelen bende o numarayı hemencecık ezberlemıs olurum ve gıt sana da xxxxxx numaralı askın yapsın hemde mumkunse su an gıt der kahvemı ıcmeye devam ederım:sigara:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ohoo bu konular varya benı tlf kurcalayacak durumada getırecek sonunda ya hayırlısı:dil:

Ayy napacam hemen gıder bıı kahve yaparım kendıme hanı bana der o da muhtemelen bende o numarayı hemencecık ezberlemıs olurum ve gıt sana da xxxxxx numaralı askın yapsın hemde mumkunse su an gıt der kahvemı ıcmeye devam ederım:sigara:

En relax takılan da senmişsin kedim :tenis:

Valla ben yapamazdım:D

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
ben gördüm .................
kızını kaydetmiş:)

numarayı görmeden önceki düşüncem bavulunu hazırlayıp kapının önüne koymak ve kapının kilidi değiştirmekti
ayrıca erkekler sevgililerinin ismini erkek ismi plarak kayıt ediyorlarmış bu dip not olsun

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
aldatıldığımı düşünüp
hemen o numarayı arardım
sonrada eşimi pataklar
cıyak cıyak bağırırdım
gerisi belli ayılırdık

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
eşimde değil de,bizim sağdıcımızda eşimin telefonu hayatım diye kayıtlı...çok severler birbirlerini..:D

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bogazlarım dırek kesınlıkle bır acıklaması olamazkı kım olur o askı:kizdim:
tabı boyle dıyorum ama R abbım zoumle ımtıhan etmesın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben eşimin telden o numarayı arar çıkan kişi kadınsa ağzıma geleni sayar kapatır sonra da eşimin kafasını patlatırdım bi de nasıl bu kadar rahat olabiliyosun utanmadan nasıl öyle kaydediyosun diye de gözünü patlatırdım Allah göstermesin yani

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
yüzsüzsüzlüğün bu kadarınada yuhhhh derdım gerısı malum zaten:kizdimama::kizdimama::kizdimama:zaten öyle bişeyı yapacak kadar cesaret bulmuşsa kendınde herşey bitmiştir zaten-hmm

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
gördugumu hıç çaktırmam dıger gun hemen bır dedektıf tutarım resımlı belgeler olsun daha sonrada dava acarım iç çamasırına kadar neyı var neyı yok alırım benı aldatmak okadar ucuz olamaz herseyın bedelı var

R

Rosie

Misafir
bu kim diye sorarım.mantıklı cevap alamazsam kavgayı çıkartır ayrılırım :zonk:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Aşkım mı diye önce şaşırır sonra morarırdım büyük olasılıkla :sok
Gidip telefondaki o numaraya parmakla tık tık tık diye vurararak bu kim diye sorardım , gelicek cevaba göre ya sakinleşir hıı tamam o zaman der yada onu doğduğuna pişman ederdim , gerek dırdırla , gerek fiziksel darbeyle , gerek çaçaronluğun dibine vurarak :panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar