Sevgilinizin/eşinizin tlf. rehberinde aşkım diye bir kayıt gördünüz? Siz değilsiniz?

eylul34

Yeni Üye
Tepki
10
:zopa:

sonucunu bilir kendisi :kahkaha: bilmesede sorun değil öğrenir :panter: ama yaşatmam bilir ..
ben de yaşamam belki ama o da yaşayamaz .. evlenmeden önce bi kız yapışmıştı resmen ..

arıyor msj atıyor gece gündüz !! en son küfürler ettim , abimleri gönderiom dedim de vazcaydı .. evleniceğim adama iftiralar atıo neler neler diyordu ... çok zor atlattım onun şokunu nası küfür ediyordum nası sahip çıkmıştım çok hoşuna gitmiş .. benimse elim ayağım titriyordu .. asla konuşmuycaksın diodum açmıyordu kızın telini .. bu sefer kız ruh hastası yapışmış gitmiyor . faceden de ben cvp verince valla iş yerine gitcektim en son care . orda bi rezil ediyim de aklı başına gelsin diodum .. son konuşmamızda eğer bir kez daha arasa yada msj atsaydı gitcektim gözüm hiçbişeyi görmüodu ..
ben hamile olucam çocuğumuz olcak nerdeyse sen hala arıosun arsız yüzsüz diodum :zopa: ağlıyordu ruh hastası .. nişanlı bi adama .. sarkan bu gurursuz hatunları Allah bildtiğii gibi yapsın :dertli: ben ölürsem evlencen mi diordum sana bu kadar hakaret ettiren bi insanla diodum evet diyordu .. ayyyyyyyy gel çıldır .. neyse geride kaldı

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben ona askimin kim oldugunu gösterirdim -kizgin
arardim o numarayi önce hincimi ondan alir sonrada esimden alirdim-kizgin

S

speksoy

Misafir
işin aslını anlamak için önce ona açıklama şansı tanırdım...o numarayı mutlaka arar kim olduğunu öğrenirdim...sonra da sonuç korktuğum gibi çıkarsa onu aşkıyla başbaşa bırakır hjayatıma devam ederdim...beni haketmiyorsa onun kaybı kendi bilir..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
kim olduğunu öğrenmek için önce o numarayı arardım sonra gerisi gelirdi

M

madesam

Misafir
:sinir: ben ne yaparım bilmiyorum kıyamet kopar telefon kırılır evdeki her şey kırılır kafası kırılır... sonra da çeker giderim yok öyle açıklama falan bekleyemem ben..

Tepki
52
Hiç bişi yapmam ama tespit edeceğim şu olur
gerçekten AŞKI mı ?
eğer öyle ise canı çok yanar emin olun
ama yok AŞKI değilde bir salaklığı ise kaçamak yapayım derken cezasını veri konuyu kaparım

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
benden başkasına anasına bile aşkım diyemez anasını öptü bi keresinde kıyametleri kopardım bide aşkım desin hiç bişey görmez gözüm Allah ım korusun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar