Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Çok teşekkür ederimGörüntüsü güzel kabak severler için farklı sunum
Çok teşekkür ederimGörüntüsü güzel kabak severler için farklı sunum
Ben izlemiyorumAranızda yemekteyiz gökhanı bilen var mı ?
Bilipte mi izlemiyorsun yoksa hiç miBen izlemiyorum
Yok hiç izlemiyorum. Nolmuş Gökhana siz yazınca netde biraz araştırdım birçey bulamadımBilipte mi izlemiyorsun yoksa hiç mi
Yemekteyiz yarışmalarına çıkıyor ya sık sık tanıyor musunuz diye merak ettim sadeceYok hiç izlemiyorum. Nolmuş Gökhana siz yazınca netde biraz araştırdım birçey bulamadım
Hee . Yoo ben hiç izlemediğim için haberdar değilim.bi olay falan oldu zannetdimYemekteyiz yarışmalarına çıkıyor ya sık sık tanıyor musunuz diye merak ettim sadece
Kendileri yeğenimdir açıkcası o bütüün yemek yarışmalarında ekrana çıkar ya bilen çok belki dedimHee . Yoo ben hiç izlemediğim için haberdar değilim.bi olay falan oldu zannetdim
Ben bu sene izlemiyorumAranızda yemekteyiz gökhanı bilen var mı ?
Hamarat benim e katıldı trilece yaptı o muKendileri yeğenimdir açıkcası o bütüün yemek yarışmalarında ekrana çıkar ya bilen çok belki dedim
Heee tıpkısının aynısının ta kendisiHamarat benim e katıldı trilece yaptı o mu
Tanıyorum tanıyorum izlemistimHeee tıpkısının aynısının ta kendisi
Ver fırınaya da katılmıştı...hırslı birimidir özel hayattaHeee tıpkısının aynısının ta kendisi
Yok pamuk gibidir garibim her yerden en yakınlarından çok tokat yemiştir şimdi oturduğumuz semtte yardım melekliği yapıyor ihtiyaç sahiplerine maddi manevi destek için çabalıyor sizlerin TV de gördüğünüzden çok farklı bir hayatı var gökhanımınVer fırınaya da katılmıştı...hırslı birimidir özel hayatta
Ay ne güzel Allah kabul etsin..yemek programlarını izlerim genelde..dikkatimi çekmişti..becerikli bir erkeğe göreYok pamuk gibidir garibim her yerden en yakınlarından çok tokat yemiştir şimdi oturduğumuz semtte yardım melekliği yapıyor ihtiyaç sahiplerine maddi manevi destek için çabalıyor
Tek yaşıyor ne yapsın yemeyi de yedirmeyi de severAy ne güzel Allah kabul etsin..yemek programlarını izlerim genelde..dikkatimi çekmişti..becerikli bir erkeğe göre
Fotoğrafını görünce tanıdım. Görmüşlüğüm var ismini bilmiyordum sadeceKendileri yeğenimdir açıkcası o bütüün yemek yarışmalarında ekrana çıkar ya bilen çok belki dedim
Allah kabul etsinYok pamuk gibidir garibim her yerden en yakınlarından çok tokat yemiştir şimdi oturduğumuz semtte yardım melekliği yapıyor ihtiyaç sahiplerine maddi manevi destek için çabalıyor sizlerin TV de gördüğünüzden çok farklı bir hayatı var gökhanımın Ekli dosyayı görüntüle 39019
Hamarat kızım benim