Benim merdanem haketmeyene kalkmaz bitter_im merak buyurmayınız :hihh:
a sevindim
Aramıza hoşgeldiniz
Merhabalar duydumki kadro eksikmiş tamamlıyayım dedim bana da yer var mı ?
:findikim:
Bendeniz Teyzos 48 yaşındayım biri evli iki cocuk annesiyim istanbulluyum 3.5 ay sonra anneanne oluyorum kısmetse yemek tariflerim ve örgü modellerim süperdir -ciko haaaa bu arada eli merdaneli biriyimdir bunu da belirteyim
Merhabalar duydumki kadro eksikmiş tamamlıyayım dedim bana da yer var mı ?
:findikim:
Bendeniz Teyzos 48 yaşındayım biri evli iki cocuk annesiyim istanbulluyum 3.5 ay sonra anneanne oluyorum kısmetse yemek tariflerim ve örgü modellerim süperdir -ciko haaaa bu arada eli merdaneli biriyimdir bunu da belirteyim
Teşekkür ederim hoşbulduk Avatarım bana özeldir yemek tariflerimin coğunu face de kurduğum grupta paylaşırdım fırsatbuldukçaburaya da ekleriz sizlerkadar iyi olamam ama iştee idare ederAramıza hoşgeldiniz :9: Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile torununuzu kucağınıza alırsınız inşallah bizde güzel haberlerini alırız yemek tarifleri ilgimi çok çeker paylaşımlarınızı merakla beklicem :dance2:
Söylemeden geçemicem avatarınıza bayıldım çok şeker
On yıldır merdane yiyorum hala üstümden geçiyon@bitter_im kıs exgelin ne deliymişiz zamanında hem okudum hem koptum şaka bir yana 10 sene olmuş ben aranıza gireli
Kaşınıyon napayım insan sevdiğini yerden yere vururmuş bizimkide o misal siz ye de size alıştıOn yıldır merdane yiyorum hala üstümden geçiyon