Nedemek söylemem ne demek söylememHayatta söylemem kırbaçlı sılakonda var emojilerde
Nedemek söylemem ne demek söylememHayatta söylemem kırbaçlı sılakonda var emojilerde
Şeyyyy evetVışşşşş yavyummmm epiciii senin mi
55 çok ciddi bir rakam ya helal olsun ne diyeyimCanım benim evet tam yamına 55 kilo verdim sağlığım çok çok iyi artık şükürler olsun
Evet küçük kızımı bana benzetiyorlar canım benim
Sılakondam mı emanet verebilerem istersenNedemek söylemem ne demek söylemem
Ay tamam hadi kıyamadım sanaNedemek söylemem ne demek söylemem
@nk83 nk'm bende 25 verdim bu laktoz zımbırtısı yüzünden ama çok şugar olmuş sıla maaşalah Allah nazardan saklasın55 çok ciddi bir rakam ya helal olsun ne diyeyim
Bak işte bu süpeeeer
Tamam canımcımMüşteriler geldi kızlar sonra gelirim yineAy çok özlemişim hepinizi yaaa
Bravo valla irade isteyen bir şey başarana alkış tutarım ancak@nk83 nk'm bende 25 verdim bu laktoz zımbırtısı yüzünden ama çok şugar olmuş sıla maaşalah Allah nazardan saklasın
Heeç alkışlama nk'm inan açlıktan un,şeker,tuz,süt ve sütten yapılan ne varsa ekmek yasak dolabı açıyorum bakıp bakıp kapatıyorum benim diyet mecburi diyetTamam canımcım
Bravo valla irade isteyen bir şey başarana alkış tutarım ancak
Diyeti her şeye rağmen bozmuyorsun ama değil mi? Bazıları dayanamıyor dokunduğunu bile bile yiyor her şey silbaştan oluyor. Laktoz alerjin mi var? Annem laktozsuz süt yoğurt vs yiyor hiçbir şey olmuyor seninki daha ilerlemiş hali mi acabaHeeç alkışlama nk'm inan açlıktan un,şeker,tuz,süt ve sütten yapılan ne varsa ekmek yasak dolabı açıyorum bakıp bakıp kapatıyorum benim diyet mecburi diyet
Bende yiyorum laktozsuz ama aslının tadı yok ot gibi hele hele yoğurt bir kez aldım oda benim şansıma bir öğün yedim ikincide rengi değişti bildiğin kahverengi oldu rengi tiksindim artık bu activialar varya onlardan yiyorum sadece ekme siyez denedim mübarek her yerde bulunmuyor bulduğunda un gibi ufalananıyorDiyeti her şeye rağmen bozmuyorsun ama değil mi? Bazıları dayanamıyor dokunduğunu bile bile yiyor her şey silbaştan oluyor. Laktoz alerjin mi var? Annem laktozsuz süt yoğurt vs yiyor hiçbir şey olmuyor seninki daha ilerlemiş hali mi acaba
Daha dün gibi dimi ex gelinimENeee ne cok konustunuz bee mesajın basında dayak yemişim yazdıklarınızı okuycam diye niye sopa yedigmi unuttum sılamdan ayrıca @nk83 kurunun yanında yaşta yanıyor niye gösteriyon kırbacı bi kamyon dayak atar bize şimdi hah
@sıladayım ben görüyordum senin yakışıklıyla prenses kızçeni maşallah pırıl pırıl dünya güzelleri olmuşlar Allh saglık versin hepsine
@Teyzos senin torunda maşallahh kocaman oldu
Nasıl kahverengi oldu ya Ben anneminkilerden aşırıyorum bazen tadı hiç değişik gelmiyor. Biz tam buğdayla çavdar ekmeği alıyoruz ama yemekle yemeye alışamadım. Kahvaltı da bu tarz ekmekler güzel oluyor da alıp yemeğe banmak damak tadıma uymuyorBende yiyorum laktozsuz ama aslının tadı yok ot gibi hele hele yoğurt bir kez aldım oda benim şansıma bir öğün yedim ikincide rengi değişti bildiğin kahverengi oldu rengi tiksindim artık bu activialar varya onlardan yiyorum sadece ekme siyez denedim mübarek her yerde bulunmuyor bulduğunda un gibi ufalananıyor
Muhtemelen bozuktu oda bana denk geldi yine alıyorum da aslının tadı yok ne sütte ne sütten yapılan bir üründe laktozsuzlarda ben siyez ekmeği alıyorum âma genelde ekmek tüketmiyorum nerdeyse hiçNasıl kahverengi oldu ya Ben anneminkilerden aşırıyorum bazen tadı hiç değişik gelmiyor. Biz tam buğdayla çavdar ekmeği alıyoruz ama yemekle yemeye alışamadım. Kahvaltı da bu tarz ekmekler güzel oluyor da alıp yemeğe banmak damak tadıma uymuyor
Zaten yemege ban ban yapamsınlar diye diyete öyle ekmek koyuyorlar sanırımNasıl kahverengi oldu ya Ben anneminkilerden aşırıyorum bazen tadı hiç değişik gelmiyor. Biz tam buğdayla çavdar ekmeği alıyoruz ama yemekle yemeye alışamadım. Kahvaltı da bu tarz ekmekler güzel oluyor da alıp yemeğe banmak damak tadıma uymuyor
Diyet mevzuları hiç benlik değil ya umarım ilerde aşırı kilo almam çünkü geri verebileceğimi hiç sanmıyorumZaten yemege ban ban yapamsınlar diye diyete öyle ekmek koyuyorlar sanırım
Cidden yaAnam fotolarıda attınız konuyu albümlere mi taşısak ne @nk83