Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
33 yaşındayımSen kaçlısın anacım yaşın kaç kaç yaşında evlendin?
Acelem vardı 20 yaşında evlendim
21 yaşında oğlumu doğurdum
33 yaşındayımSen kaçlısın anacım yaşın kaç kaç yaşında evlendin?
Geçmiş zmn Fatih’te yeni çıkmıştı bütün tesettürlü gelinlikSen kaçlısın anacım yaşın kaç kaç yaşında evlendin?
Aynı yaştayız ondan şaşırdım geçen baktıydım cünküm33 yaşındayım
Acelem vardı 20 yaşında evlendim
21 yaşında oğlumu doğurdum
Bn martta doğdum abla oluyorum ay farklı ileAynı yaştayız ondan şaşırdım geçen baktıydım cünküm
Doğrudur canem ben almam kız ama pahalıymış ben 2020 geliniyim 3,500 müydü meydi gelinligimGeçmiş zmn Fatih’te yeni çıkmıştı bütün tesettürlü gelinlik
Ama çok pahalıydı
Misal bnm ki 1000₺ ise o 3000₺ di
Ahhah taamam ablaaacukBn martta doğdum abla oluyorum ay farklı ile
Öyle örnek verdim O zmn bnm ki 500₺ mi neydi gelinlik bindallı kaftanDoğrudur canem ben almam kız ama pahalıymış ben 2020 geliniyim 3,500 müydü meydi gelinligim
1 bindallı ve after party elbiseside kiralıktı yanında
He tamam canımÖyle örnek verdim O zmn bnm ki 500₺ mi neydi gelinlik bindallı kaftan
Birde kuaför içindeydi
Diğeri 1,500- gibi bileydi
Unutmuşum yaHe tamam canım
At özelden hDüğün fotommm
Benimde 2022 de kiraladığım gelinlik 3.500 dü. Arkadaşım gelinlikçi sağolsunDoğrudur canem ben almam kız ama pahalıymış ben 2020 geliniyim 3,500 müydü meydi gelinligim
1 bindallı ve after party elbiseside kiralıktı yanında
İyiki kiralamıssın canım ben satın almıştım öylee baza altında bekliyor ama ben evlendikten 1 sene sonra dış çekim iiçin evlilik yıldönümündede giydimAt özelden h
Benimde 2022 de kiraladığım gelinlik 3.500 dü. Arkadaşım gelinlikçi sağolsun
biz çekim de yapmadık o da çoğunun baza altında duruyorİyiki kiralamıssın canım ben satın almıştım öylee baza altında bekliyor ama ben evlendikten 1 sene sonra dış çekim iiçin evlilik yıldönümündede giydim
Arada eşim dalga geçiyor dügüne falan gitceksek ne giycem dedigimde gelinligini giy aldık ya diyor
Belki zayıflarım yirmi sene sonra falan giyerim oglumun dügününde kaynanayüklemesigeliyor bana yavaştanbiz çekim de yapmadık o da çoğunun baza altında duruyor
nasıl evlendircez bilmiyorumBelki zayıflarım yirmi sene sonra falan giyerim oglumun dügününde kaynanayüklemesigeliyor bana yavaştan
vala popişi yiyorsa evlensin benden bişe beklemesin hatta kaçırsın hatta gizlice nikah kıysın beni masrafa sokmasınnasıl evlendircez bilmiyorum
Aynen biz de ana babadan bişey istemedik yani benvala popişi yiyorsa evlensin benden bişe beklemesin hatta kaçırsın hatta gizlice nikah kıysın beni masrafa sokmasın
benim istiyecek pozisyonum bile olmadı kendi kendime evlendimAynen biz de ana babadan bişey istemedik yani ben
en en en güzeli boşverĞ
benim istiyecek pozisyonum bile olmadı kendi kendime evlendim
Aynen gerçekten ailene bile yük olmicaksın imkanın varsa sonra nolacağı belli olmuyor hele bide evlat ayıran ebeveynlerse yandınen en en güzeli boşver