arkadaşlar nette gezerken iddialı bir bilgi buldum,paylaşmak istedim.bir tutam sinameki otunu 1 çay bardağı suda kaynatıp ılımaya bırakın.ılınınca içine 1 tatlı kaşığı bademyağı(yzmamışlar ama tatlı badem yağı olmalı)1 ampul bemiks kırıp koyun,sadece saç diplerine masaj yapark yedirin.1 saat beklesin(bence gece yapın sabaha kadar kalsın)bu formül haftada 1 kez yapılıyormuş ve 3 ayda saçı bele kadar uzatıyormuş(tabi bunu hangi boyda saçı bazalarak söylemişler bilmiyorum)ama uygulamakta fayda var.zaten çok kolay ve zahmetsiz.(benimki zaten belimde sizin için bu bilgi)
Bende sinameki badem yağı bemix üçlüsü ile kuaförün röflede kopartttığı saçlarımı toparladım.
Evet işe yarıyor ama lütfen mucize beklemeyin, sadece saçı ortalama hızından bir miktar daha hızlı ve sağlıklı uzamasına yardım ediyor.
Bemix b vitaminidir büyüme ve yapılanmaya katkı sağlar.
Benim kullandığım şöyle; yarım çay bardağı suda sinamekiyi 1dk kaynatıp ılınmaya bırakıyorum. Başka bir plastik bardağa badem yağı ve bemix i koyup üzerine sinamekiyi süzüp saç diplerime fazlasınıda tüm saça yediriyorum. Haftada 1 defa yapıyorum 8 defa yapıp 10-15 gün ara veriyorum. sinameki alışkanlık yapan bir bitkidir bir kür 8 defadan oluşuyor ve en fazla arka arkaya 3 kür yapılmalı en az 1 ay ara verilmelidir.
Bu kürün tek eksi noktası uç kırıklarla yüzleştiriyor, bu kırıkların önüne kürü sürmeden önce saç uçlarıma hindistan cevizi yağı sürerek geçiyorum. Ve anlattığınızı anlayan makası eline alınca kendini kaybetmeyen bir kuaföre 2 ayda bir kırık aldırırsanız sonuç çok daha iyi olur:findikim:
arkadaşlar nette gezerken iddialı bir bilgi buldum,paylaşmak istedim.bir tutam sinameki otunu 1 çay bardağı suda kaynatıp ılımaya bırakın.ılınınca içine 1 tatlı kaşığı bademyağı(yzmamışlar ama tatlı badem yağı olmalı)1 ampul bemiks kırıp koyun,sadece saç diplerine masaj yapark yedirin.1 saat beklesin(bence gece yapın sabaha kadar kalsın)bu formül haftada 1 kez yapılıyormuş ve 3 ayda saçı bele kadar uzatıyormuş(tabi bunu hangi boyda saçı bazalarak söylemişler bilmiyorum)ama uygulamakta fayda var.zaten çok kolay ve zahmetsiz.(benimki zaten belimde sizin için bu bilgi)
Ben yaptım arkadaşlar gerçekten faydası oluyor. Benim saçlarım en son kestirdiğimde ensemdeydi şimdi sırtıma kadar geldiler çok şükür Tabii düzenli yapmak lazım. Kürü uyguladıktan sonrada zamanı dert etmeyin. 1-2, 5-10 fark etmiyor hatta sabaha kadar bekleyebilirsiniz ben elimden geldiğince uzun süre bekletmeye çalışmıştım her kürümde.Bir zararınıda görmedim