D3S1R3
Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Bir aydinlanma geldi, sagolasin
Bir aydinlanma geldi, sagolasin
Soya çekimi ailecek öylelerSende selvisin maşallah bulmuş senin gibi güzel avradı bide arkasını dönüp uyuyor kızdım kasaba sen :aaa:
O neydi gızdeğişikler var ama yine dediğin değil @Güz
@Nefsula nefsss ulaaa nefsssssss
ben sana aynı mesajımı oku dedim ... konunun sonuç mesajı idi o dedim
isterse tüm güne yayar 1000 ipi dendi , bende eee terlemeden 1000 puan mı olur dedim ....düşünsene 10 atla ... 10 dk ara ver ...
haaaaaaaaaaaaaaaay ipinize len diyesim geldi ama artık
güz veremesin o 6 kiloyu bak napıcamdeğişikler var ama yine dediğin değil @Güz
Tavuk çorba bi de köz patlıcan yoğurtlama yiğidimheh şöyle
ağşama ne yemek var
Bu etiketlerin hiç biri gelmedi bana... tesadüfen gördüm..değişikler var ama yine dediğin değil @Güz
Uyyy ellerine sağlık kaptanim gidecek inşallah gitmek zorundadeğişikler var ama yine dediğin değil @Güz
İtteğsin itteğsiinnittemem
bu yazıların bana birini hatırlatıyor vaytHaydi kaçtım ben önce evi toz al şupur sil yapacağım sonra üstümü değiştirip koşa koşa okula gideceğim sonra market göreceğim sonra yemek yapıp çocukları doyuracagim sonra onlara dus aldiracagim sonra eş kişisi gelir ona sofra kuracağım onu kaldıracağım sonra çamaşır toplayıp katlayıp yerleştirecegim bulaşık makinası bozuldum diye es veriyor bakayım derdi ne yaparsam bulaşıkları bosaltacagim yoksa elde yıkacağım çamaşır atacağım makinaya onları asacağım aman ne az isim var yine şahane
Ama sen istedin eski vayt ol dedin sen Seferoğlu Sun dedin sen istersinde ben yapmazmiyim metamatigim yetmemiş düzelttim 50 pointtimi hiç edecekmisim az kalsin
@igdedali ile vayta özel grup açın ... yeşil vadinin gülleri olsunlar bizim gibi vadi için tırmalamasın arkadaşlar hiç
Tamam canım yazmaya çalışayım.Kaju bınları yesen de bana menü ver.
Bizim takımımız ehli keyif , kim ne yerse yazsın.. mesela tüm bınları yemiş ama kilo almamışsan ya da az almışsan menü vermen diğer arkadaşların içim de iyi olacak.. bir de yeme düzenini anlamış oluruz.. mesela desire neredeyse her gün şerbetli bir tatlı yiyiyor ve onun yediklerine hiçbir şey demiyorum çünkü dengeliyor.sen de menü ver lütfen
Amiiinn İnsaAllahRabbim makamında kabul buyursun inşallah orucada orti olalımmı perşembe günü
Daha güzelini alırsın yaaaa o popo işte döt o döt alma zaten onudana poposu arabayı ble alamıyorum yaaaaa
keşke benim olsaaaaaaaaaaaaaaaa
Yav bebişim 59 olsam da orda kalamıyorum. Yine bi 60 oluyor.kız yok bende bir yudum geliyor zaten bişey olmaz
haa gelecekse buyursun gelsin çabucak bitsin kurtulam
ama kendini de toparlaman lazım
hani nerde senin leslie ler falabn
hemen spor hadi kalk
59 larda dolan o zaman 6 ları istemiyorum
geçti geçti gelemeden geçti
ilacı bulup hüpletince bişeycik olmadı ki
İnsan sporu bu bacı ahhh eski ben olsam o ip 3000 de kalmazdı da neysevayt bi git yaaaa insan sporu yap hulk musun sen
Oylemiiii tartı gunude fitim atar sana dimi @hepfitAhandaaa belee attimmm
Hem ok degil o lavaboo acicii
oh oh hamarat hatun maşşallah ekmeği kapıp geliyomTavuk çorba bi de köz patlıcan yoğurtlama yiğidim