Ben bundan sonra menüleri görselleyim böyle daha zevkli oluyorgörsel menü bayıldım
menü 10 numara 5 yıldız gülçin
spor puanlarınızı da hesaplayıp spor kaptanlarınızı etiketleyin kuzum.tek tek uğraşmasınlar
Ben bundan sonra menüleri görselleyim böyle daha zevkli oluyorgörsel menü bayıldım
menü 10 numara 5 yıldız gülçin
spor puanlarınızı da hesaplayıp spor kaptanlarınızı etiketleyin kuzum.tek tek uğraşmasınlar
saydinim kuzum cancağızım +800 üm diyosun ama karbona hayır diyemiyosun.o kadar sağlıksız bir menü kiMenüm
08.00
3 ceviz 8 10 uzum 1 incir 1 gün kurusu
1 kase sutle küçük cikolata parcali musli
Yesil cay
15.00
Sekersiz Kahve
Cay ile bir kac küçük turlu kurabiye
19.45
1 kase mercimek corbasi
Kucuk yarım kiymali kabak dolmasi
4 kasik yoğurt
Su: 2.lt normal 500 ml.
Spor: 60 dk. tempolu yuruyus 150 puan
@Elalis @begüm75
valla ben bayılırımBen bundan sonra menüleri görselleyim böyle daha zevkli oluyor
60 dk tempolu yürüyüş 180 puan kuzum düzelt istersen onu @saydin78saydinim kuzum cancağızım +800 üm diyosun ama karbona hayır diyemiyosun.o kadar sağlıksız bir menü ki
tam 7 çeşit karbon var listende.bak kendimden örnek vereyim.hafta sonunu resmen aç geçirdim.sporumu da yaptım ama bugün sabit çıktım.neden? yudumluk da olsa çeşit çeşit karbon atıştırdım da ondan.doymadığım gibi kilo da veremedim spora rağmen.
menü inan ki çok kötü.dur şu sayfayı açalım haftalık analizler yapıcam menülerinizle.bakalım sizi ne şişiriyor?ona göre en uygun kendi listenizle devam ederiz.
tamam bakalım kuzumsaydinim kuzum cancağızım +800 üm diyosun ama karbona hayır diyemiyosun.o kadar sağlıksız bir menü ki
tam 7 çeşit karbon var listende.bak kendimden örnek vereyim.hafta sonunu resmen aç geçirdim.sporumu da yaptım ama bugün sabit çıktım.neden? yudumluk da olsa çeşit çeşit karbon atıştırdım da ondan.doymadığım gibi kilo da veremedim spora rağmen.
menü inan ki çok kötü.dur şu sayfayı açalım haftalık analizler yapıcam menülerinizle.bakalım sizi ne şişiriyor?ona göre en uygun kendi listenizle devam ederiz.
Canım 2.5 ile carpmiyormuyuz tempolu yuruyusu60 dk tempolu yürüyüş 180 puan kuzum düzelt istersen onu @saydin78
Aaa düşmüş mü yoksa ben 3 diye mi hatırlıyorum. Evet 2.5 yazıyoCanım 2.5 ile carpmiyormuyuz tempolu yuruyusu
Menün şahane, tertemiz zümrüt. Bu menüyle kilo vermemenin imkanı yok. Aynen devam canım
Sevinirim hesaplarsan karnim acaip sis ya protein kacagi var vucut odem yapiyo yada neden bilmiyom bi tahlil vermem lazim cok sis hissediyom kendimiMenün şahane, tertemiz zümrüt. Bu menüyle kilo vermemenin imkanı yok. Aynen devam canım
Spor puanlarını yarın güncelleyecek miu. Olmazsa ben hesaplarım senin için
Cnm bebişlisin ama sporu artırabilsen azcık keşkeSabah 09.30
1 şeftali
Saat 11.00
3 mercimek krebi
1 haşlama yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
5 ceviz
Akşam 18.30
2 kepçe yoğurt çorbası
Et kavurma
1 salatalık
Su 3 lt
Spor 30 DK yürüyüş
Kahve içerim
@hippotalamus
Ay hippo bu gün öyle yapayım dedim komşum arayınca sabah yapayım dedim birde meyveyi yiyorum çünkü sabah erken kalkıyorum ya çok ondan yiyorum kuruyemişi sonra yiyeyim dedim öyle oldu kaldı yaniCnm bebişlisin ama sporu artırabilsen azcık keşke
Bide dün senden rica etmiştim sabah ki meyve ve cevizi öğlene alsak diye
Öyle bi sorun varsa hemen git doktora ihmal etme amanSevinirim hesaplarsan karnim acaip sis ya protein kacagi var vucut odem yapiyo yada neden bilmiyom bi tahlil vermem lazim cok sis hissediyom kendimi