Kristen Stewart
Daimi Üye
ben 5o mesajı gecebilrirsem oy kullanmaya hak kazanacam inşallah
Az kalmış canım,7 tane sadece
ben 5o mesajı gecebilrirsem oy kullanmaya hak kazanacam inşallah
Konu açılmışken sormak istiyorum. Ben bu yarışma sayfalarına baktım ama oy ver diye bi buton falan göremedim. Yarışmada göremedim. Birinciler seçilmiş falan gösteriyor sadece ya da yarışmaya katılanlar. Acaba doğru yere mi bakmadım bilemiyorum. Daha yeniyim belki tam çözemedim. Herkes oy verebiliyor mu? Yoksa şu anda oylama yapılan yarışma mı yok??
Konu açılmışken sormak istiyorum. Ben bu yarışma sayfalarına baktım ama oy ver diye bi buton falan göremedim. Yarışmada göremedim. Birinciler seçilmiş falan gösteriyor sadece ya da yarışmaya katılanlar. Acaba doğru yere mi bakmadım bilemiyorum. Daha yeniyim belki tam çözemedim. Herkes oy verebiliyor mu? Yoksa şu anda oylama yapılan yarışma mı yok??
Arkadaşlar,
Sitemizde bir süredir hem yemek, hem şıklık, hem de diğer çeşitli yarışmalarımız devam etmekte.
İlk başlarda katılım çok güzelken, daha sonra hem katılımlarda yaşanan düşme hem de oy kullanmama gibi detaylar gözümüzden kaçmadı.
Yönetici arkadaşlarımızın defalarca profillere hem mesaj bırakma hem de özelden gönderme uğraşımız da suya düştü diyebilirim.
Ve ben kendi gözümle şahidim ki o yarışmaya baktığı halde bir oyu çok gören o kadar çok üyemiz var ki. Bu da açıkcası bizleri üzüyor.
Sitemiz diğer bayan sitelerine göre içerik olarak oldukça fazla. Buna rağmen, konuya bakılma sayısı 10 ise yorum sayısı 1 oluyor
Bu konuyu açmamdaki sebep; sizin yarışmalarda oy kullanmama(Katılmayı da bıraktım artık), konulara bakıp yorum yapmadan geçme ve bir teşekkürü bile es geçme düşüncenizin nedenleri?
Umarım içten ve bu konuyu da bakıp geçmeden yorumlarsınız.
Teşekkürler.