Siteye ilk üye olduğumda...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Siteye ilk üye olduğumda...

siteye ilk üye olduğunuzda ilk kimle tanıştınız mesela ya da site hakkında neler düşündünüz neler düşünmediniz onları paylaşalım...

siteye ilk üye olduğumda burda herkes birbirini tanıyo gerçek hayaattada tanışıyorlar heralde diye düşünmüştüm:)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
siteye ilk üye oldugumda cok toydum :D
valla ne yalan söliyim el üstünde tutuluyordum en kücük bendim bide üye olur olmaz dj ligni yapmaya baslamıştım cok cok cok hoşuma kacmıştı -hmm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Siteye ilk üye olduğumda birkaç arkadaşı zaten tanıyordum. Ondan sonra tüm üyelerle tanışmaya başladım. Şimdi ise kopamıyorum:hanimsigara:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
siteye ilk üye oldugumda bazı arkadaşlarla tanışıyorduk onlar üye ol demişti zaten

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben de ilk üye olduğumda Şahımım içtenliği,samimiyei etkilemişti beni..Hala da öyle:utangac:.

Sonras malum,hanımefendi fanatiği oldum çıktım işte:findik:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Sitemize ilk üye olduğumda,ilk dikkatimi çeken bir kadın sitesinin neden mavi tema kullanması idi?Sonrasında sitemiz kapandı ve bu yeni yüzü ile tekrar merhaba dedi..
Önce mod olarak görev aldığımda hemen ilk müdahale kadınların ilgisini çeken alt başlıklar açmak oldu sitemize,çok zamanım sitede geçti ve bu günlere kadar geldik işte:uc:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bu siteye ilk üye oldugumda başka bir kadın sitesinden gelmiştim ve orası çok faalken burası çok sessiz gelmişti ama zamanla faal olduk :yandanyandan:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
herkesin b,rbirini takip etmesi çok hoşuma gitmişti yani kim geldi bugün kim var kim yok bunların sorulması çok hoş

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sıteye grubca geldıgımız ıcn hıc yabancılık cekmedım
ama burdanda cok ıyı arkadaslar tanıdım :eek:

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
siteye ilk üye olduğumda dikkatimi çeken ilk kişi şahmaran oldu

sebebide sitenin yöneticisiydi ve çok mütevazıydı...elektrik aldım şahımdan :eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Siteye ılk uye oldugumda bu grupda nerden cıktı dıyıp banlayacaklar dıye gulmusdum.

Bı gece ıcınde herkez dagıldı kımı yorumlara kımı sıte sorfune.Ama gece gelmısdık ve onlıne uyelerın az olması cok enteresan gelmısdı...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben siteye üye oldugumda, daha ilk gün siteye hayran kaldim. Birde arkadaslarin hosgeldin mesajlari, arkadaslik istekleri beni cok mutlu etmisti. Yani sicak karsilanmistim. Eeee birde istemedigin kadar konu var. Burasi harika :eek:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben elasu sayesinde üye olmustum
ilk dikkatimi cekenlerse esse arina ve ilknurdu:cee

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Ben nette düzgün bir site ararken buldum burayı bir sürü bayan sitesine üye olmadan girdim çıktım nasıl sohbet ediyorlar kalite nasıl falan filan diye bayağı bayağı seçici davrandım yani :findikim: en sonunda burayı buldum buluş o buluş :)

Fındıkkurdu ilk dikkatimi çekendi çok sıcakkanlıydı ilk hoşgeldin ondan gelmişti bana canım benim ama sitedeki üyelerin geneli dikkatimi çekti şöyle düşündüm "ne kadar düzgün üyeler ya yok artık" :)

Sitede ilk dikkatimi çeken logodaki kadınlardan birinin yüzünün yarısı neden daha koyu renk idi cinslik işte sanane aslında dimi :hihi:

Ama itiraf edeyim şu ilk üye olduğundaki hoşgeldin faslı çok etkileyiciydi...

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
ben aslında eski üyelerdenim :)güzel güzel arkadaşlarımla sohbet ederken birgün bir baktım sitem yok :ayk:uzun zaman giremedim bu yüzden ,sistemden kaynaklanan bir sorundu ..sonra tekrar açıldı site ama eski nickimle giremedim birtürlü ve bende yeniden üye oldum :)beni ilk karşılayanlar Arinam ,fındık kurdum ve esse idi,bazen uzak kalsamda eninde sonunda yine buralardayım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar