Siteye ilk üye olduğumda...

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ben siteyi riyadda kuaför adresi bulur muyum acaba diye didiklerken kumsal diye bir arkadaşın arabistanla ilgili yazısını buldum sonra da baktım çok güzel bir ortam var sadece bayanlara özel bide hemen atladım :kahkaha:
geldiğim gün tanışma faslında heram ve ebrum çok yakından ilgilendiler daha sonra arkası geldi zaten hepinize çok teşekkür ederim hemen aranıza aldığınız için :huhuu::huhuu:

S

speksoy

Misafir
ben siteye üye olduğumda(yani 3 gün önce:D ) bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmedim...hele de üye olduğum ilk dakikada insanlar (ilk önce lilav) hemen hoşgeldin demeye başladılar...sanki bir anadolu köyüne rasgele bir kapıyı çalıp tanrımisafiri olmuşum gibi bir sıcaklık , tatlı bir şaşkınlık ve mutluluk hissettim...iyi ki burda yım:) 1. yılım dolduğunda bu yorumuma bakıp iyi ki yapmışım diyeceğime eminim:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben siteye üye olduğumda(yani 3 gün önce:D ) bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmedim...hele de üye olduğum ilk dakikada insanlar (ilk önce lilav) hemen hoşgeldin demeye başladılar...sanki bir anadolu köyüne rasgele bir kapıyı çalıp tanrımisafiri olmuşum gibi bir sıcaklık , tatlı bir şaşkınlık ve mutluluk hissettim...iyi ki burda yım:) 1. yılım dolduğunda bu yorumuma bakıp iyi ki yapmışım diyeceğime eminim:)

canimsin bende avatarina bayiliyorum bana hic yabanci gelmiyorsun iyiki varsin canim:eek:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Ben siteyi riyadda kuaför adresi bulur muyum acaba diye didiklerken kumsal diye bir arkadaşın arabistanla ilgili yazısını buldum sonra da baktım çok güzel bir ortam var sadece bayanlara özel bide hemen atladım :kahkaha:
geldiğim gün tanışma faslında heram ve ebrum çok yakından ilgilendiler daha sonra arkası geldi zaten hepinize çok teşekkür ederim hemen aranıza aldığınız için :huhuu::huhuu:

Aslımm iyikide atlamışşın bebeğimm

S

speksoy

Misafir
lilav biliyor musun 10 dk önce resimlerine baktım ve aynı şeyi ben de senin için düşündüm...çok tanıdık bir sıcaklığın var diycektim:) kalp kalbe karşıymış:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
öylemi sende eklersin daha iyi tanismis oluruz:durbun:
ben cok severim resim bakmayi:zuzu:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
bende el işi ile ilgili bişeyler ararken üye oldum
sonra yavaş yavaş ısınmaya başladım şahmaranın sıcaklığı hoşuma gitti
ve bilgin`in yakın davranması

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Siteyi güzel sözler ararken buldum . Üye olduğumda daha kimseyi tanımıyordum. Ama burayı sıcak bir ortam olarak gördüm. Yavaş yavaş ben de ortama alıştım. Kendimi burda güvende hissediyorum. İnşallah iyi arkadaşlıklar edinirim... :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar