Sizce Görücü Usulü Evlilik...

Sizce Görücü Usulü Evlilik...

• Olumlu yanlarida var bence

Kullanılan: 22 62,9%
  • Kesinlikle karsiyim, ölürüm daha iyi

Kullanılan: 1 2,9%
  • Kendi baslarina evlenenlerin evliliklerine bakmanizi tavsiye ederim

Kullanılan: 6 17,1%
  • Sacma hangi Yüzyilda yasiyoruz

Kullanılan: 5 14,3%
  • Annemin babamın zamanında sevgimi vardı be..

Kullanılan: 1 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    35

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
bende gorucu usulu evlendim,ALLAHIMA cok sukur,mutluyum,,,
gorucu usulu evlilik diyince sizin akliniza hic birbirini gormeden,tanimadan,dugun gunu gormek omu geliyo,anlamadim ben,,,,

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Elis güzel bir şeye değinmiş:)
Artık görücü usulü evlilikler öyle hiç görmediğin bir erkekle evlenmek gibi değil ki... Ha kendin yolda ya da okulda çarpışarak elindeki kitapları düşürdüğün an göze göze geldiğinde aşık olmuşsun ha evde kahveyi uzatırken aşık olmuşsun. Aşk ilk görüşte değil midir zaten? Yoğun hale gelen sevgidir daha sonra bana kalırsa...
Hatta daha güzel bir durum var ki eve geliyorlar annen baban düşünüyor taşınıyor sana soruyor ister misin diyor. Yok istemem dersen iş bitiyor. Seçilen karpuz sen değil de erkekler oluyor:teytey: Tabi bu bir bakış açısı.

Başka türlü düşünürsen sorgusuz sualsiz evlendirilen kızlar da az değil. Allah onların yardımcısı olsun. Hatta daha kötüsü tecavüzcüsüyle(hazır Fatmagül revaçtayken değinmek istedim) evlendirilen ne kızlar var!!

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Elis güzel bir şeye değinmiş:)
Artık görücü usulü evlilikler öyle hiç görmediğin bir erkekle evlenmek gibi değil ki... Ha kendin yolda ya da okulda çarpışarak elindeki kitapları düşürdüğün an göze göze geldiğinde aşık olmuşsun ha evde kahveyi uzatırken aşık olmuşsun. Aşk ilk görüşte değil midir zaten? Yoğun hale gelen sevgidir daha sonra bana kalırsa...
Hatta daha güzel bir durum var ki eve geliyorlar annen baban düşünüyor taşınıyor sana soruyor ister misin diyor. Yok istemem dersen iş bitiyor. Seçilen karpuz sen değil de erkekler oluyor:teytey: Tabi bu bir bakış açısı.

Başka türlü düşünürsen sorgusuz sualsiz evlendirilen kızlar da az değil. Allah onların yardımcısı olsun. Hatta daha kötüsü tecavüzcüsüyle(hazır Fatmagül revaçtayken değinmek istedim) evlendirilen ne kızlar var!!

iste bu kadar:eek:
:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
görücü usulu evlendim pişmanda değilim..rabbim pişmanlık vermesin..amin..

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
görücü usulü evlendim ve 21 yıllık evliyim ,eşimle bir sorunum olmadı çok şükür bizim sıkıntılarımız çevremizden kaynaklı:eek:ky:üstelik eşim benden 12 yaş büyük ..

H

Hera

Misafir
Görücü usulü olur sonra tanır bakar çıkarlar gençler artık görücü usulleri öyle oluyor aracı oluyor ki aracı olana güven çok önemli o yüzden akla uygun yıllarca sevgili olup aynı okulda senelerceeeeeeeee beraber olan 1 ay bir yıl evli kalamıyor neticede :2:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ben görücü usulü evlendim çok şükür mutluyum.İster görücü usulü olsun ister severek olsun her evliliğin güzel günüde olur kötü günüde olur.bunu bişeye bağlamak yanlış.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar