Elif'cim burası küçük şehir bi kaç kere yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı emin olmadan yaptırmak istemiyorum.
Office gerçekten öylemi dersin, yanlışlık yoktur dimi?
Karar verdim yarın başka bir markayla tekrar denicem, ama negatif çıkar diye korkuyorum (
bazen testlerde hata olabiliyor bence biraz daha bekle,eğer değilsen kendini üzmüş olursun ...
Canım benim o kadar net ki ikinci çizgi o yüzden dedim korkma verende Rabbim hem şimdi vermese bir daha ki sefere verir inşallah .. git bir yaptır bize de haber et inşallah gönlüne göre olur
canım yeni oldugundan soluk cıkar bi kacgün bekle tekrar test yap kız gebelik tesleri sana imall ediliyo:kahkaha: bendede soluk cıkmıstı sonra günümü beklemiştim uzun lafın kısası sonucda hamile cıktım 5 sene önce:kahkaha:
Günün geçince daha da belirginleşir çizgi sen merak etme.
Benim günüm 1 hafta geçtiği halde silik çıkıyordu çizgi 10gün bekledim bidaha yaptım yine tam bir çizgi değildi sanırım hcg hormonu az salgınaıyordu.Ama daha sonra dr gittiğimde hamileydim bende 3 sene önce
canım adet gününü beklemeden umutlanma..6 gün uzun bir süre inşallah hamilesindir ikinci çizgi de görünüyor ama yinede hemen umutlanma derim..bekle ve günün geçince yine test yaptur hatta gir sağlık ocağına kan testi yaptır..inşallah rabbim vermiştir ve şu an karnındadır miniğin...
Kızlaar kan testi sonuçlarını aldık hamileyim )
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin...
:cicibebek:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin...