Kızlar benim normalde adetim 10 gün gelir ve çok yoğun olur
ama bu sefer 4.günüm olmasına rağmen hem çok az geliyor hem de devamlı mide bulantıları baş dönmeleri var hamilelikte adet görenler var diye duydum sizce hamile olabilir miyim test yapsam az da olsa kanama olduğu için negatif çıkar heralde muallakta kaldım
inşallah hamileyimdir-hmm-hmm-hmm-hmm
İnşallah canım Allah razı olsun güzel duaların içinumutsuz olma canim sakin Allahtan ümit kesilmez insallah gelmistir melegin
çok sağol canım dediğin gibi inşallah hamileyimdir değilsem de o geleceği zamanı bilirumarım hamlesindir canım
ama değilsen bile hiç kafana takma o geleceği zamanı iyi bilir canım
bu durumu bende çok iyi biliyorum çok yaşadım
hadi inşallah ablacım ya çok sağol valla içime bir kez daha umut serpildi-hmmBence hamilesin canım ben küçük oğlumda öyle oldum normalde yedigün olurdum
üç gün oldum kesildi meğerse hamileymişim inşallah sende öyle olmuşsundur
inşallah ayser ablacım çok sağol yok stresli değilim şuan umutluyum eğer değilsem de napalım vakti saati vardır diycemİşallah hamilesindir.değilsende stres yapma bilirsin stres yaramaz bu durumlarda
inşallah canım-hmm ama eğer bide değilsem eyvah hayal kırıklığına uğrucam büyük ihtimal:dertli:
Hayal kırıklığıda çok kötü oluyor canım yaşadığımdan biliyorumm...inşallah hayırlısı neyse o olsun.....
bence hic üzülme daha 21 yasindasin vakti vardir demekki de ama icimden bir ses göbüsündedir diyor meleginys:
Hakkında hayırlısı olsun, değilsende üzülme daha çok gençsin canım.
bi gelişme varmı tatlım test filan yaptırdınmı yola çıkmışmı meleğin
tatlım bu kadar üzme kendini ya daha çok zamanın var olması için bak biz evli bile değiliz bizi bekle sen bakim
Aslıcım bu kadar germe kendini mutlaka olacak tatlım daha çok erken Çünkü Doğum kontrolünü Bırakalı 3 ay olmuş Vücuduna bedenine zaman ver okadar kolay bir İŞ değil hamile kalmak Doktor bile çiftlere gidince gidin 1 Yıl sonra gelin eğer 1 Yıl içinde Olmassa Kısırlık sorunu vardır diyor arkadaşlarımdan Duyuyorum biliyorum ve hep söylüyorum bende bir gün Karar verirsem eşim beni önce Doktora götürecek doktor bana neler yemem gerektiğini ve Folik asit verecek bir Anne adayı olarak bilgi verecek Regli dönemlerimi soracak öyle haybeye hamiş olunmaz hangi çağda yaşıyoruz ki sende bilinçlisin azdaha sabret bebeğimmmm :zuzu: