Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size bayan mı denmesini istersiniz yoksa kadın mı?
Erkek ve Kadın diyoruz yani bu söylem cinsiyeti belirlemek için Bay -Bayan da aynı şey bir erkeğe erkek diye hitap edilmediği gibi kadına da kadın diye hitap edilmez Bay yada Bayan daha çok tanıtılırken kullanılıyor benim bildiğim.
ya herkes bayan denmesini istiyo daha bu millet neden tartışıyo anlamıyorum he:lululu:
sabahları 10da best fmde arzu var çok seviyorum onu dinliyorum kadın herşeye muhalefet arayan dinleyiciler kendine mesele çok iyi bi bayansın dese kızıyo bayan değil kadın die:dertli:
bayan densin tabiki ..işyerinde de zaten hep x hanım derler....o da gayet seviyeli ..her zaman seviye taraftarıyım ...kadın çok amiyane geliyor bana ....
Erkeklere de erkek değilde bay mı desek acaba benim için farketmez bayan kulağa daha kibar geliyor ama sonuçta Kadın-Erkek diye ayrılıyoruz aşağılayıcı bir anlam yüklenmediği sürece farketmez gibi...
ses tonu ve mimikleri saygılı olduktan sonra bayan demiş hanımefendi demiş sorun yok.Bu kadar küçük detaylara takılmaya ne gerek var karı koca ilan ediliyoruz nikah kıyılırken karı lafına sinir oluyoruz gereksiz buluyorum...