Size eziyet eden birine bakar mısınız?

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Beni aldatıp yarı yolda bırakan kocama hastalandı diye bakıyorsam
bende bu salaklık oldugu sürece anasınada bakarım herhalde
genede rabbim yazmamış olsun:):)

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
hayatta kapıma düşüp de gelse bi tekmede benim vuracağım ve bundan da büyük haz duyacağım bir insan var..onun dışında herkese bakarım...

ece21

Aktif Üye
Tepki
216
valla ne desem yalan olur o anki ruh halime göre degişir herhalde:(:( AMA ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN HER İKİ TARAF İÇİN DE KÖTÜ BİR DURUM BAKAN İÇİNDE BAKILAN İÇİN DE:dertli::dertli:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Allah kimseyi muhtaç etmesin ama kıyamaz bakardım benimde ilerde nolcağım belli değil çünkü:dertli:

Tepki
52
Bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi varmı veya senedi ?
Kesinlikle bakarım ki BAKTIMDA. Kayınvalidem yatalaktı çünki son dönemlerinde
şimdi geriye baktığımda kendimde gördüğüm GURUR ve onun içinde ALLAH RAHMET EYLESİN

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
kayınvalidemin dediği bir söz var herkes serdiği mindere oturacak kayınvalidem zamanında bana annelik yaptı ama eşimin fazlasıyla koruyucu tavırları yüzünden evliliğim geçen yıl bitmek üzereydi hiç biri üzerine düşeni yapamadı eşim itiraf etti biz annemle sana çok eziyet ettik diye şimdi ne yapayım eşi yok mecbur bizimle kalıyor ama ilk zamanki gibi benim evimde bana eziyet etmiyor bir akrabam sormuştu nasılsınız diye bende iyiyiz beni üzmüyor artık demişdim eli mahkum tek gelinsin senden başka kim bakacak tabi sana iyi davranacak demişdi bense bana yaptıklarıı onda vicdan yapıyor diyorum

G

guzelcem

Misafir
YÜCE ALLAHIM MUHANNETE MUHTAÇ ETMESİNiman ve inançla dolsun kalplerimiz... Ben insanlığımla bakardım ne eşim nede bir başkası için,insanlık bende kalsın beni YARADANIM bilsin ne yaparsam...

S

speksoy

Misafir
o kadar kötülükten sonra benim elime kaldıysa bu zaten en büyük ceza en büyük intikamdır....onu utandıracak acı çektirecek içini kemirecek kadar iyi bakardım ki zaten insanı böcek gibi ezer bu durum.....bir düşünsenize...

Tepki
52
o kadar kötülükten sonra benim elime kaldıysa bu zaten en büyük ceza en büyük intikamdır....onu utandıracak acı çektirecek içini kemirecek kadar iyi bakardım ki zaten insanı böcek gibi ezer bu durum.....bir düşünsenize...
Sana tokat vurana diğer yanağını çevir ... evet çok güzel

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Düşünün ki kayınvalideniz size sağlığında yapmadığını bırakmadı ama sağlığını kaybetti ve sizin kendisine bakmanızı istiyor eşinizde kararı size bıraktı...Tavrınız ne olurdu?

Hastayken de öyle davranmaya devam ediyorsa sıkıntı çünkü bu tarz insanlara fazla iyi niyetinde gereksiz olduğunu düşünüyorum herkes haddini bilmeli :tskler:ama tavır değişmişse ılımlılaşmışsa isteyerek bakar rahatta ettiririm

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
ben eşimin hatırı için değil,sadece Allah rızası için bakardım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar