Sizin için sigara nedir?:))

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok garip sağlıga zararlı keseye zararlı ama yinede içiliyor işte kötü bi bağımlılık ........

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sıgara sıddetlı ruzgarda çatısı tehlıkelı bı evın yakınından gecmek,

Buzlu havada aşşagıya sarkan iri sivri buzların altından gecmek,

Şiddetli şimşeklerde agacın altına sıgınmak,

Yagmurda yolda olusan suyun yakınından karsıdan hızla gelen arabayı gore gore gecmekdır :sigara:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Sıgara sıddetlı ruzgarda çatısı tehlıkelı bı evın yakınından gecmek,

Buzlu havada aşşagıya sarkan iri sivri buzların altından gecmek,

Şiddetli şimşeklerde agacın altına sıgınmak,

Yagmurda yolda olusan suyun yakınından karsıdan hızla gelen arabayı gore gore gecmekdır :sigara:

hönkkkkkkk
wawwwwwwwwwww
:sigara:

KaraKiz

Daimi Üye
Tepki
714
Sİgara ölüm tuzagı gibi bişidir yavas yavs gelir içinee seni yavas yavas zehirler

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
:eek:ah bi birakabilsemmm:ates::dertli:

İnsanlar ancak "Kanser" olduğunu öğrendiğinde pat diye bırakabiliyor (bu da kaçınılmaz unutmayın) bana birşey olmaz diyen birinin yüzüne acı gerçek bir anda vurulunca işin ciddiyetini o zaman anlıyor çok duydum yıllarca elinden bırakmayan ama hastalandıktan sonra 1 günde sigarayı bırakanları (ikisi yakın çevremden) demek ki "gerçekten" isteyince oluyor valla ailesini çocuğunu düşünen o acıları yaşatmak istemeyen bu illeti bırakır...

yok mu sitede "sigarayı bırakmak isteyenlere yardım" başlığı bak gaza geldim şimdi :)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
hani sigara içenlerin bir sözü vardır bir bilmece gibi yani parasını el aldı dumanını yel aldı diye bunu söylerler halada içerler çok gerksiz birşey bencede enönemlisi sağlığınız elden gidiyo hanımlar haydi elele sigarayı bırakmaya hanımlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar