1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) Nilüfer
2-Nerde oturuyorsunuz?.....Nasrettin Hoca'nın komşusuyum
3-Doğum tarihiniz yaşınız Sobe.....11 11 78
4-Mesleğiniz.....Keyfime Kahyayım yıllardır
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı.....R&B Hiphop Sean Paul Sagopa
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı .....Piyanist filmi çok etkiler her seferinde beni ve haliyle de Adrien Brody hayranıyım
7-Yaptığınız spor.....Bazen ağırlık çalışıyorum ama rutinim yok
8-Giyim tarzınız.....Ortam ne olursa olsun genelde kot tişört spor ayakkabı.Alternatifim yok sanırım
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız.....Gülümsemekkkkk
10-Sizi en mutlu eden kişi?.....Kendi varlığım mutlu eder.Şükrederim iyiki varım ve bu fıstıgın annesı bu yakısıklının da karısıyım dıye
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?.....Ohoooooo bi başıma evdeyim şu an olmak ıstedıgım yerler say say bıtmez ki
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?.....Sıkıntıyı verene şükrederim o alır sıkıntımı
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?..... Doğmuşum daha ne olsun
14-Sizin için Sevgi nedir?..... Suistimale kapalı tek olgu
15-Evlimisiniz?.....Evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir Sobe.....Genelde eğlencelidir hayatım ama aklıma su an bır tane bıle gelmedı valla
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?.....Adı üstüne ''KÖTÜ'' anmaya yinelemeye gerek yok ki
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?.....Ahhh ah özlediklerim de dahil olmak üzere pek çok kisi
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?.....BJK
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın Sobe.....İnatçı,Ilımlı,Kahkahalı,Sivri dilli,Hırslı
Sobeeeee
@_elifarslan_