Sorayayı taşlamak :(

G

guzelcem

Misafir
İRANLI bayan polis arkadaşım süleyha yüzlerce kadının taşlanarak öldürüldüğünü anlatmışdı benim o an kanım durmuşdu inanın 5-6 kilo vermişdim :dertli::uzgun::dertli::uzgun:bana birçok video izletmişdi dedim ya iranda aslaaaaa yaşanmaz:(((

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
konusunu duymuştum gerçekten etkilemişti beni ama izlemek kısmet olmadı :eek:ky:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
fragmanı paylaşmak istedim canm

çok teşekkür ederiö düşünceli arkadaşım benim

İrana görevli gitmişdim başımda eşarp inanın bir an önce projenin bitmesi için elimden geleni yapmışdım yaşanmaz oralarda TÜRK sınırlarına girdikden sonra şükür etdim halime bir daha gösterme dedim rabbime...

hakikaten yaşanmaz canım şükürler olsun toprağıma

Bu filmi izledim ve bir kez daha ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN kendısı ve devrımlerının önünde saygıyla eğiliyorum:(böyle inancı,din altında yaşayan alnını secdeye koyan yobaz,bağnaz insanları milyonlaraca kez lanetliyorum..film yaşamn ta kendisi..ne acıdır ki biliyor ve sadece seyirci kalıyoruz..çok etkilendim:(:uzgun::dertli::dertli::uzgun:hemde netden izledim kendime gelemedim çok teşekkürler canısı...

çok şanslıyız diye düşünüyorum ben canım

konusunu duymuştum gerçekten etkilemişti beni ama izlemek kısmet olmadı :eek:ky:

izlemeni tavsiye ediyorum canım mutlaka izlemelisin

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
ben sadece çok güzel bi film olarak bakmıyorum unutmamalıyızki gerçek bir olay ben hepinizden duyarlılık bekliyorum lütfen kızlar bütün dünya duysun süreyyanın sesini boş yere katledildi boşyere canına kıyıldı ki işin aslı bile olsa o şekilde ölüm hiç bir dine sığmaz müslümanlıkla dinle alakası yoktur lütfen kızlar lütfen herkese duyuralım daha niceleri var artık son bulsun ne olur bu arada internette bi videoyu araştırırsanız canlı canlı ne demek istediğimi anlarsınız bir erkekle dans etti diye öldürülen kız yazın videosunu mutlaka izleyin ama hamileler ve 18 yaş altı izlemesin

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
hiç dikkate alınmıyo çok üzülüyorum bi entrika filan olsa eminim takipçisi 100 ü geçerdi gerçeklerden bahsediyorum yemin ettim bende süreya için onu elimden geldiğince herkese duyuracağım

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
şekerparem izlemeden hiç bişey anlayamazsın çok duygulandım çocuğu olanlar daha çok üzülür inşallah mekanı cennet olmuştur

G

guzelcem

Misafir
Dikkat ederseniz katledilen kadınları ya cep yada kamerayla çeker ordaki şerefsiz erkekler zevk alırlar htüm dünya izler hala birşey yapılmaz israilden bile kötü İRAN...lanet olsun ALLAHIN gazabına uğrasın iran erkekleri... ALLAH kadınları özel yaratdı ALLAHIN emanetidir...

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Bir tek Soraya değil canım o kadar çok var ki bu konuyla ilgili çekilmiş film. İzledikçe tüylerim ürperir hala. Bir de müslümanım diye geçinirler. Hiç bir din İslamiyet'in kadına verdiği değeri vermemiştir. Hiç bir ırk kadını böyle benimsememiştir. Ama buna rağmen müslümanlık adı altında en büyük eziyetlerden birini cehalet kavimleri gerçekleştiriyor. Yabancı bir çok ülkede de kadınlar sadece cinsel obje olarak görülüyorlar. Onlar için anne değil de çocuk doğuran bir makina kadınlar. Yani sadece müslüman ülkelerde sanmayın bu işkenceler. Sadece müslümanları daha çok şiddet yanlısı gösterme adına daha fazla duyuruluyor bu olaylar. Ya da yabancı ülkelerdekilere tanık olduğumuzda acı bir olay deyip geçiyoruz. Hangi dine mensup olursa olsun yapanlar nerde yaşıyorlarsa yaşasınlar, bu olay insanlık dışı. Hepsini KINIYORUM..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar