Söz, Nişan, Düğün ve Çeyiz Hazırlıkları. Tavsiyeler, fikir alışverişi.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.645
Teyzem anlatmisti bunu bana :cokkomik:
Adamin bi tanecik kızı varmış istemeye gelmişler adam kızına sormus kızıda sen bilirsin babacim demiş öyle böyle vermişler kızı nişandı çeyizdi düğün hazırlıkları derken zaman hızlı gecmis geliş çatmış gelin alma vaktine babası kuşağnı bağlıyormus başlamıs gelin ağlamaya :nazo: babası üzülmüs ama hic bise dememiş. Damat gelmiş damada emanet ederken kız bu sefer daha sesli ağlamış :cokkomik: Adam yine birsey diyememiş. Kızı ata bindirmişler kız ağlıyo ağlıyo susmuyo babasıda bu sefer dayanamamış kızına demişki kızım demiş çok ağlıyorsun istersen geri dön daha vakit varken demiş.Gelinde dönmüş babasına olsun baba hem ağlarim hem giderim demiş :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
hayatımdaki en büyük mutluluk olucak sevdiğimle evlenmek.acı tatlı geçicek o günlerimiz hayırlısıyla :huhuu:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
ya zaten babam şimdiden duygulanıyo. baba diyorum merak etme evleniyorum ama gitmiyorum. siz bu evli kocası var fikrine alışana kadar gitmiycem diyorum.düğün olunca gitcem oda bi sokak yada iki sokak ötesine gitcem :nazo::nazo:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
evet canımcım yakın tutucaz.malum eşim 10 -11 e kadar çalışıyo olcak yazları.bende erken çıkcam sonuçta annemlerde olurum :huhuu:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
valla bilmiyorum ki minecim bende bi ara vestele baktım.iyiydi kampanyaları.bakalım ocak gibi başlıcaz bizde beyaz eşyalara :eek:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
çok kalın yorganlarsa benm dediklerime sığmazlar saten doğru diyosun.ama o kadar kalın yorganıda korkarım ben makinaya sokmaya :nazo::nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar